Already feel the ups and downs

Igår kväll var en ganska jobbig kväll. Redan från början har jag haft en lite konstig känsla i magen.
Ska börja från början. I vintras när jag fick familj så helt plötsligt ringde EF och frågade om det var okej för mig att bo med en annan student från tyskland eftersom att mi familj vill ta emot två studenter. Jag ville inte det från början för det var verkligen inte vad jag hade tänkt eller planerat. Och då sa EF att familjen bara skulle ta emot den tyska studenten och att jag inte hade ngn familj än. Men sen så funderade jag lite på det och sa ja till slut. Men då hade EF redan sagt till min familj att jag inte ville och sen så fick dom säga igen att jag hade ångrat mig. Det kändes fel att familjen fick reda på att jag inte ville men jag trodde inte att det skulle bli några problem.
Sen nu när jag kom hit för en vecka sen så fick jag direkt känslan av att dom inte var suuper excited över att jag kom. Elsa kom 5 dagar innan mig så hon hade redan lärt känna dom lite. Jag fick en stor kram och en skylt men det var min IEC som gav mig massa ballonger och pins och massa grejer. Sen åkte vi hem till huset och hon typ visade runt mig i huset en snabbis och sen som jag skrivit tidigare så ville jag höra av mig till min familj men ne då fick jag skriva ett mail.
Det var väldigt sent så jag förstod att alla var trötta och ville sova så vi gick och la oss.
Morgonen efter var inget speciellt alls, Elsa fick visa mig var frukosten fanns och sen kom min värdmamma och typ satte sig med oss och frågade lite om vad vi hade för uppgifter hemma , att göra i huset och så. Inte mkt mer. Sen hela tiden men väldigt tydligt i början var det så att alla frågor var riktade till Elsa, jag fick typ lägga en kommentar själv för att komma in i konversationen. Jag fick ingen typ rundtur i staden eller någonting, det fick tydligen Elsa, hon visade henne stan och sen gjorde dom massa annat som typ åka 4 hjuling och sånt.
Bara för att jag kom senare, ska jag inte få samma välkomnande?
Det blev lite tätt in på när jag kom , eftersom att vi åkte på en liten tripp på torsdagen, jag kom på tisdagskvällen, men fortfarande så var det mest fokus på Elsa.
Jag trodde att en värdfamilj ska vara typ glad och jätte exalterad över att man kommer och fråga massa frågor om en och sitt land och visa en staden och visa allt man kan innan skolan börjar. Vi typ åker och gör det som måste göras och sen åker vi hem och gör ingenting.
Elsa sätter sig vid datorn och jag försöker vara social och sätter mig vid Cricket, oftast vid tvn, men det blir inte mycket till konversation..   Och hon verkar typ ointresserad av en och man får typ försiktigt upprepa saker man behöver göra flera gånger.
Har nu tagit kontakt med min IEC och vi ska typ träffas snart tror jag, har också tagit kontakt med en som jag är bekant med som bor här, vi ska förhoppningsvis träffas typ imorn, jag vill bara komma bort i några timmar.
Vet inte hur jag ska göra, det kanske blir bättre om några dagar men just nu mår jag inte super bra, nu kmr min känsliga sida fram och det är bara jobbigt. Hoppas inte att dom märker att man är ledsen. Min IEC sa att vi ska ses och prata och sen ska jag prata med familjen och sen får vi ha ett möte om det inte blir bättre, men jag vill inte säga ngt till familjen, känns skit jobbigt , vad ska man säga? Du är inte intresserad av mig och du ger Elsa mer uppmärksamhet, som en liten barnunge. Nej vet inte hur det blir alls nu. Vill inte göra er oroliga där hemma, jag har det bra och dom är snälla och så men a jag vet inte jag kanske bara är för känslig.
Skriv inte några meddelanden på facebook eller någon annanstans om det här, kommer bara bli värre då, men ska skriva om vad som händer i framtiden. Behövde bara få ut det här någonstans och det känns bättre när man skriver om det.
Miss you

Kommentarer
Postat av: älg

Den där trötta med syrgasen kanske inte blir så rolig men läste jag inte mellan raderna att Du skall gå en GOLFKURS och att Ni skall spela loss i Las Vegas.?? Se till att casha in det först innan Du funderar på något annat. En grå vecka kan väl även en värdfamilj få ha???

2010-08-16 @ 01:37:22
Postat av: Mathilda

Jo jag ska börja på golf i skolan! Första träningen imorgon kväll! Spela i Las vegas ska vi inte göra men vi kanske ska åka dit med familjen i vinter, det var bara prat men vi får se!

Jo får se hur allt blir ! Vet inte alls själv just nu!

Kul att du läser!!

2010-08-16 @ 04:58:12
Postat av: Daniella

Om du verkligen inte trivs så går det att fixa, oroa dig inte, du förtjänar det bästa! <3

2010-08-16 @ 20:01:46
Postat av: jempa

Knyt näven mathilda! ingen familj är perfekt på en vecka :D håll ut ett tag om om det inte blir bättre går det alltid att lösa! Tänk framåt och ladda inför skolan tror jag du inte kommer tänka på det så mkt. Om ni nu går hemma mest och du egentligen vill göra grejer är det klart man alltid hittar dåliga saker, håll ut! :D det kommer bli kanon! kram från jenny

2010-08-16 @ 21:18:51
Postat av: Mathilda

Tack jenny! Tack för att du finns! <3

2010-08-17 @ 03:53:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0