Ännu en dag

Har inte gjort någonting idag typ. Vaknade , åt frukost, kollade tv med cricket (somvanligt) sen satte jag mig vid datorn eftersom att jag tröttnade på tvn sen åkte vi och hämtade elsa från sin träning, hämtade papper till bilkörningen, åt en snabb lunch lämnade elsa på träning igen (try outs, 3 ggr per dag) sen hem , satte mig vid datorn och skypade med Ghelu och Johanna som var här i riverton förra året, sen åkte vi och hämtade elsa igen och så skulle jag till min golfträning. Fick inte vara med och träna eftersom att jag inte har varit hos en doktor än, dom har inte fixat en tid åt mig för att dom trodde att jag bara skulle vara manager för skollaget även fast jag sa att jag skulle träna i vår.. så nu sitter jag här igen. Är så sjukt osocial idag, men jag orkar verkligen inte. Känner mig ledsen heeela tiden över allt det här. Vill bara härifrån.
Imorgon ska jag i alla fall träffa Marta, det ska bli såå skönt att träffa någon utanför och komma bort ett tag.
Hon ska ta mig till de ställena jag behöver åka till eftersom att vi inte gör det med cricket.
Funderar på att typ gå och lägga mig nu. klockan är typ 18.30 men jag har ingen lust att vara uppe :/ elsa är jättetrött från träningarna så hon kmr nog sova snart..
Åhh pallar inte vara ledsen mer. Kan jag sluta vara så sjukt känslig. Gråter för minsta lilla.
Saknar er

Kommentarer
Postat av: Max

Hoppas att allt blir bättre Mathilda! Och det är väl bättre att du är känslig än att du är okänslig. Du kommer börja vänja dig vid allt snart och då blir nog saker enklare ska du se :)

2010-08-17 @ 12:42:47
Postat av: jempa

Max låter klok! mathy inte har du kämpat och längtat efter det här året i usa för att gå runt och vara ledsen :) tänk på det positiva i personerna runt dig så blir det bättre. Om du går och deppar kommer du hitta nya grejer som känns fel och annorlunda från hemma :) håll ut ett tag till så blir det nog bättre! k

2010-08-17 @ 23:12:41
Postat av: ÄLG

Se nu till så dom fixar så Du kan vara med på golfträningen. Du vet världen består enbart av golfspelare - de som spelar och de som ännu inte har börjat. Och Du är på väg att byta kategori = det är stort!!!!

Sen får Du tänka på att det är nog likadant i hela världen för alla som går i skola. De där sista sega dagarna innan skolan Ä N T L I G E N börjar. När plugget drar igång är det slut på degardagarna och Du träffar massor av typer bl.a. basketlaget så småningom. Håll ut det finns ljus i tunneln = skolstart (precis som på Östra!!!)

2010-08-18 @ 00:19:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0