Avskedsfest!

Igår hade jag min avskedsfest för många av mina kompisar, var jätte roligt och kul att få träffa många innan jag åker! Tråkigt bara att måånga av dom närmsta inte kunde komma pga utomlandsresor och sjukdom men har sagt hejdå till dom redan och sen har jag ju några dagar kvar nu att träffa mina bästa! Herregud, jag åker om ungefär 3 dagar!!!!!! Det är helt sjukt, det känns som igår när jag satt här och fyllde i mina ansökningspapper, jag trodde ALDRIG att den här tiden skulle komma. Tiden bara flyger förbi nu och jag har inte ens förstått att jag ska åka. När jag skulle säga hej då till alla igår var jag inte ens ledsen eftersom att det kändes som att jag kommer träffa dom nästa vecka igen, men det kommer jag ju INTE :O När får man in i hjärnan att det är 10 månader tills jag kommer tillbaka? Men nu har man sagt hej då till dom flesta och det är så tråkigt :( men fortfarande så sjukt spännande, jag har INGEN aning hur de kommande 10 månaderna kommer att se ut, det är en otrolig känsla måste jag säga!
Har även packat det mesta nu, jag kan ju bara säga att 20 kg inte är en nådig vikt ... När jag hade packat det tråkiga nödvändiga som vinterkläder, underkläder, sov och träningskläder så vägde väskan + packning 13 kg, och då hade jag inte ens börjat med mina riktiga kläder!!?? Det kommer bli problem... Men har rensat ut massa nu och väskan väger 18 kg, men då har jag inte lagt i alla 100 presenter som mamma har köpt till familjen och Marta haha + dator, kamera, sladdar och allt sånt där. Och all marabou och ahlgrens bilar!
Juste innan jag glömmer, TACKTACKTACK till alla som kom igår och gjorde min sista(nästan) kväll underbar! Ja kommer sakna er alla grymt mycket, men I'll be back :)
YOU ROCK!
Tack till Evelina och Jenny som kom hit från Borås för att säga hej då, så snällt av er. TACK till Frida, Filip, Anne, Linnéa, Jenny, Elin, Olivia, Jossan, Malin, Angelika, Jenny, Jessica, Ghelu mae för era fina presenter!!
Och tack till mamma och pappa som hjälpte till med allt och handlade massor och hjälpte till, ni är bäst som vanligt!
Ska lägga upp foton från festen, presenterna och min resväska ;)
Nu ska jag gå och äta frulle med Åsa och Peter (Mikaelas föräldrar), ska säga hej då :( och se allt från New York, från när dom var förra veckan och hälsade på Mikaela som är där och jobbar nu. Ska bli jätte mysigt! Efter det blir det nog stan med Evelina och Jenny och sedan  födelsedagsmiddag för Jenny W och Oliven!! Så idag blir det att säga hejdå till basket brudarna!
Talk to you soon

Kommentarer
Postat av: Mr Olsson

Tack Mathildda för att du kom förbi och åt frukost och sa hej då till oss. Lycka till i USA och vi följer din blogg hela tiden.Fam Olsson

2010-08-07 @ 10:33:58
Postat av: Ghelu Mae

Seee yah next year längtar redan;)

2010-08-11 @ 20:06:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0