Expedition WY

Idag var vi ute typ heeela dagen och åkte runt ute i ingenstans. Herregud alltså. Allt ser exakt likadant ut och det finns ingenting.. haha. Förstod inte riktigt meningen med att vi skulle vara ute och köra där men Mike (hostdad) skulle kolla hans jaktmarker och sånt tror jag. Sen åkte vi hem, jag gick ut med hunden och sen åt vi middag- majskolvar, bruschetta med tomat och bönor. Majsen är så SJUKT god här!!! Love it.
Sen så åkte jag till Henrik ( den andra svenska utbytesstudenten). Han bor i ett sjukt fint hus och en jätte härlig familj. föräldrarna är unga och de har 3 mindre barn. Idag var typ hela släkten där också på middag . De har en hund en katt och 2 hästar. Så vi ska rida ngn dag! haha skoj :) Var iaf en rolig kväll!!
Skönt att ha en kompis här :p har inte fått några andra riktiga kompisar än känns det som. Bara utbytesstudenterna , men jag hoppas att det kommer.
Har förresten slutat på golfen :p ska prata med cheerleading coachen på måndag, fråga om jag kan vara med trots knät.  Får se vad hon säger :p annars får jag börja gymma , får gymma gratis på min familjs "familjemedlemskap" så det är nice :)
Är för trött på kvällarna för att skriva nuförtiden haha men ska försöka lägga  upp lite bilder snart!

Kommentarer
Postat av: jj

blir mer och mer avundsjuk för varje inlägg jag läser. hur bra får man ha det? hahaha. jag kan inte bärga mig till du lägger upp bilder på alla dina killar :D!!!!!! är sååå nyfiken. jag är så glad att allt går så bra<3

2010-08-29 @ 17:36:38
Postat av: älg

Slutat på golfen????? Hur är det möjligt... Tyckte jag såg i listorna att IVAS har en ledig plats nästa år...

2010-08-30 @ 23:33:20
Postat av: Anonym

haha aa ska fixa bilder, nån gång.....;)Nej älgen säg inte så! det är antingen golf eller rehab för knät, vad är viktigast tycker du? ;)

2010-08-31 @ 05:43:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0