Några timmar kvar!!!

Shit! Nu sitter jag här med Jenny och ska upp igen om några timmar! Känns jätte konstigt , snart sitter jag på planet och är på väg, kommer inte hit på 10 månader.... Sista middagen med familjen är avklarad och det känns såå konstigt. Är inte jätte nervös ännu, mer nervös över väskorna, vi vägde kl 9 och då var det typ 5 kg övervikt, PANIK. Har packat om allt och gjort upp planer för vad som ska hållas i handen och allt! men nu är jag redo ! Dags för att uppfylla min dröm , High School Year here I come!!
Juste glömde säga att sjukgymnasten har sagt att jag får börja springa lite lätt nu :D!!!!!!!!!!! SÅ HÄRLIGT, har längtat!
MEN nu ska jag fixa allt det sista, typ duscha och så, fräscht va?   Herregud vet inte ens vad jag skriver nu, är nog lite nervös, men NU ÅKER JAAAAAAAAAAAAAAAG, 4 års väntan är över!!
Malin och Jossan kommer till flygplatsen också, GULLUNGAR!!!<3
Skriver när jag är framme, ÅHÅHÅHHHH helt sjukt!!
<3

Kommentarer
Postat av: Camilla

ÅÅÅHHH!! Kommer ihåg känslan, man fattar ingenting! fan va kul asså, jag håller tummarna och kommer läsa din blogg hela tiden! LYCKA TILL BÄSTA! <3

2010-08-09 @ 23:14:38
URL: http://camilla11.blogg.se/
Postat av: jj

hallooo. hur går det? du är väl framme? såå spännande :D:D!! hoppas allt har gått bra och att din familj och alla andra gav dig ett varmt välkomnande! väntar med spänning på nästa inlägg!!! pusspusspuss<3

2010-08-10 @ 15:17:07
Postat av: Mikaela

aahhh herregud, ar sa himla glad for din skull, du kommer ha de sa himla bra!!!! :D<3<3<3<3<3<3

2010-08-10 @ 19:04:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0