sorry...

Förlåt alla läsare för depp perioden, förstår inte att ni fortfarande läser :p Men ska bli bättre! Ska inte låta saker hindra mig, snart börjar skolan!
Hugs and kisses to all of you

Kommentarer
Postat av: Erika

mathildaaaaa<3 klart vi fortsätter läsa!! vill ju veta hur allt går för dej och jag vet att det kommer bli bättre när skolan börjar:) så håll ut!

puss

2010-08-19 @ 12:03:56
Postat av: Olle

Det kommer att bli mycket bättre nu när du börjar skolan. Då kommer du att träffa en massa människor som är nyfikna på dig och frågar mycket frågor :) Det kommer att bli bättre

2010-08-19 @ 21:15:29
Postat av: ÄLG

Klargörande: Man skjuter inte golfbollar - man slår dem. "ooo ett sånt bra golfslag... inte golfskott". Nu är det ju bara att ösa på. Annika Sörenstam blommade också upp när hon var i USA:

Östras inskolningsdag för 1:or är över. Verkar vara en lovande kull. Kör på nu - hcp(handicap ) under 15 vid hemkomst är nog inte orelaistiskt. Tänk när Din skola börjar - hur många golfkillar finns det i nte i det där landet. Sug på den Du!!!

2010-08-20 @ 22:08:36
Postat av: Mathilda

Ja det kommer bli bättre med skolan! Det tror jag med :) men får se hur allt blir nu, kanske får jag byta. Allt är oklart. Men nu känns det bättre iaf :)Haha förlåt älg, SLÅR, jag säger ju att jag är rookie...

Jag kommer bara spela i 4 veckor tyvärr, sen är freshmen säsongen slut, men bättre kommer jag väl att bli haha!Härligt att ettorna verkar lovande! Vill inte komma tillbaka till en kaos skola!

Haha jag ska satsa på basketkillarna, inte golf! Har redan kontakt med en av dom :D Så där ska jag lirka in mig!!

2010-08-21 @ 05:18:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0