Basket basket basket

Hallå hallå, I'm back in business.. eller halvt i alla fall. Har varit i Cheyenne (Wyomings huvudstad) sen i torsdags på basketturnering. Tar cirka 5 timmar dit med skolbuss. Vi hade ganska kul på vägen dit, vi körde lite lekar och sånt men i början kändes det lite svårt att komma in i "gänget" som det alltid gör här haha, men det blev mycket bättre under helgen! Vi hade 2 matcher på kvällen, vi skulle egentligen bara spela varsity (senior) men vi var tvugna att spela JV också (junior varsity - juniors och yngre) så det blev 2 matcher om dagen för tjejerna. Jag spelar ju såklart inte, jag är manager/injured player haha men det funkade okej, men det kliade så mycket i benen.. ville bara in och spela.
Måste erkänna att vårt lag inte är det bästa.. Varsity är bättre än JV men vi är fortfarande inte bra, och jag vill bara in och hjälpa till. Jag är inte värsta höjdaren men jag är nog bättre än dom flesta så det förklarar ju hur  bra vårt lag är haha.  Vi förlorade alla våra matcher men jag tycker att vi spelade bättre och bättre i alla fall. Men coacherna var inte nöjda på lördagen i alla fall. Varje kväll tog dom våra telefoner , basic rules, och vi skulle vara på rummen kl 10 och vi fick verkligen inte gå och träffa killarna eller något sådant haha. Förståeligt men i alla fall. Och på lördagen så hade vi en hel kväll i Cheyenne där vi kunde göra något kul med laget och kanske gå och äta på någon restaurang som vi inte har här i riverton men nej, dom var missnöjda så vi åkte till ett subway liknande ställe och sen åkte vi till olika hallar och kollade på matcher för att se våra kommande motspelare och sen hem och sova. Och dom tog våra telefoner under den tiden också för att vi skulle "bond as a team". Men allvarligt, jag tror inte att det är telefonernas fel om vi inte trivs tillsammans :s Tycker bara att det var onödigt att dom skulle straffa oss för att vi spelade dåligt när vi för en gångs skulle är utanför den här hålan, an vi inte passa på att göra något kul som inte finns här??
Men men..
Så vi hade 2 matcher per dag och jag skötte boken (som protokollet i Sverige fast enklare) eller filmade. Kul att vara med i laget i alla fall.
På söndagen åt vi frukost hos en av coachernas föräldrar som bor där, dom hade lagat massa mat och det var super gott. Sen kollade vi på matchen som jag hade filmat dagen innan.
Efter det åkte vi till shopping mallet som finns där, var inte så många affärer men jag köpte ett läppglans och bodyshimmer på victorias secret,en wyoming långärmad tröja (måste börja köpa riverton/wyoming kläder nu för att ta med hem :) ) , ett par gulliga vantar, strumpbyxor och 2 armband.. Köpte inte så mycket. Sen hade vi 2 matcher till och efter det åkte vi hem.
Sov nästan hela bussresan, obekväma bussar haha och jätte kallt så min förkylning är ju låångt ifrån bättre nu kan jag ju säga. Usch det är typ 4e gången jag är sjuk nu sen jag kom hit!! Men Gay säger att det är för att jag inte är van med alla virus och sånt här men fortfarande, det är så tråkigt att vara sjuk hela tiden :( Ni ska höra min hostningar.. låter inte bra alltså..
Jag hade lovat Scotty att vi skulle gå på bio idag, vi har velat se Due Date hur länge som helst nu.. Perfect timing att bli sjuk .. Hoppas att jag mår bättre senare idag, om Gay ens låter mig gå, hon har hört mina hostningar haha.
Men för att sammanfatta, helgen var jätte kul, lärde känna laget mycket bättre och vi hade kul tillsammans! Så jag hoppas att det kommer fortsätta så och jag hoppas verkligen att jag kommer kunna spela lite.. blir en helt annan grej om man spelar än om man bara tittar på hela tiden.
Och mamma och pappa! Jag fick erat paket igår när jag kom in genom dörren kl 12 på kvällen haha, men ska inte öppna förräns julafton, lovar! Måste skicka erat paket också! Ni kommer kanske få det efter jul tyvärr..:( hoppas att det är okej !
Puss och kram
Ett litet tillägg: fick precis ett sms från scotty, jag sa till honom nyss att det kanske inte funkar med bio pga av min dumma förkylning.. Men att vi måste göra något snart eftersom att det var typ en vecka sen. Och hans födelsedag är imorgon, glömde nästan bort det!! Så han skrev att vi får gå på bio imorn eller göra något i alla fall "no matter what were goin..you're my birthday date". Aww.. Är inte det gulligt!!?? haha var bara tvungen att berätta.
Haha det här är roligt, vår lilla "stad" hade en kille som var med under hela helgen och kommenterade alla våra och killarnas matcher för radion. Dom direktsänder alla high school matcher.. helt sjukt egentligen haha och samma kille kom och intervjuade vår coach på träningen.. Skulle vara nåt i Sverige? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0