wednesday, tournament, finals!

OKaj. Onsdag!
Ehm vad hände igår... Vann "lifter of the month" för september månad på weight liftingen haha :) fick en under armour långärmad! nice! Pratade med Mr Irvine, skulle ändra lite klasser men det slutade med att vi pratade i 40 minuter om min vikt.. igen.. Träffade hans fru på gymmet och hon hade ocksa kommenterat att jag är FÖR smal. så mr Irvine tog ett 40 minuter snack med mig igen haha. men men. Han bjod ocksa in mig till middag och skridskoakning pa jullovet med hans familj i lander :) hoppas att det gar, skulle vara kul! Han sager ocksa att jag ar hans nummer 1 favorit av alla utbytesstudenter nagonsin! haha sa edt ar ganska kul att hora :)
Åt lunch med megan, på safeway, deras Deli, GODASTE ever. Den mataffären är den bästa här! Massa grönsaker/frukt, bra bröd.. den är dyrare men den är mer lik ICA hemma. <3 it.
Så Skola, sen träning! äntligen kan jag börja träna igen, kändes bra när jag spelade basket också! inte ont alls. YAY! Sen på kvällen kom scott hit och "hjälpte" mig med min weight lifting läxa haha .

hmm idag... Träffade scott phister, sjukgymnasten, för in doktor i sverige är orolig att jag träffar honom alldeles för sällan. Så jag gick dit och han sa att det går jätte bra fortfarande. Nu kan jag börja spela mer aggressiv basket och minska tiden i gymmet!!  WOHOO!! och att jag kan börja träna lite lätt med laget efter jul om jag känenr att det går. Fick ett skydd också, bara så att jag ska känna mig lite säkrare. Så det var super!
Efter skolan hade vi träning i typ 20 minuter, sen gick vi och hade ett snack och kollade på en film. Dom har haft problem i flera år med att spelarna pratar skit om coacherna och laget .. Och de ville ändra på det i år men nu har det hänt igen, så coacherna var ledsna, en började gråta. N låter det jätte "tacky" men usch det var jobbigt att se så jag hoppas att det blir bättre. Vi skrev upp våra mål och liknande.Sen hade vi team dinner hos Bailey, hennes mamma är hu rolig som helst, världens snällaste. Alla fick en liten present och sen delade coacherna ut kläderna vibeställt. Jag beställde en hoodie, långärmad och tishirt. Tyvärr var tjocktröjan vit... men men var inte super dyr ändå så.
Snart kommer Scott hit och jag måste börja packa för helgen!! Ska svara på allas mail snart, jag lovar!!
Puss!!

Kommentarer
Postat av: Tiniusnatalia

Just checking to see if my dad s guest book is working, not that I don not believe him. I might just have to have one of these myself.

2011-03-28 @ 10:12:38
URL: http://tiniusnatalia.blogfeaturing.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0