Jobbjobbjobb

Hallå hallå!

Nu har jobbet verkligen dragit igång, jobbat i 2 veckor nu på Grönan och jobbar nästan varje dag! Det är kul men slitsamt, jobbar till 22/23 varje kväll nästan men idag fick jag ledigt. Känns som att det enda jag gör är att jobba och sen åka hem till min syster för att sedan gå till sjukgymnasten och sen till jobbet igen.. Bor hos henne eftersom att det är nära till jobbet och för att jag ska ta hand om hennes hundar.

Nu börjar jag förstå lite att jag ska åka, börjar få lite panik känslor och jag, som jag har märkt på senaste tiden, som är väldigt känslosam får down moments ganska ofta, saknar redan alla här hemma och Sverige, lite sjukt. De beror nog på att jag redan har sagt hej då till 2 av mina bästa kompisar + att mamma och pappa inte har varit hemma på hela sommaren. Men jag försöker tänka positivt, just nu ska vara den roligaste tiden, jag har världens äventyr framför mig.
Jag trodde att det skulle vara lätt att åka, eftersom att man förhoppningsvis kommer att ha så roligt där borta och jag trodde inte att jag skulle längta hem så mycket, men när jag gör det redan nu blir jag lite rädd. Men det ordnar sig nog.

Fick mitt datum för någon dag sen, det ser ut som att jag kommer åka från Arlanda den 10:e augusti kl 06.45! Helt sjukt, en månad kvar!! Såå surt att jag missar mikaela med en dag, hon kommer hem den 11e :( Men jag hade förberett mig på det. Usch vad jag kommer att sakna alla...

På fredag kommer mamma hem i några dagar, kommer bli så skönt, ska umgås med henne så mycket som jag bara kan, saknar verkligen dom och ska även säga hej då till Ellis som åker till USA tidigare än mig! Herregud snart börjar det verkligen!!

Jaja nu sitter jag hemma och det är skönt! Ska träffa jenny nu och sen ska jag till malin och äta middag :) Härligt att få träffa 2 av sina älsklings tjejer on the same day !

Talk to you soon , puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0