Last week!

Hallooj!!
Den här veckan var den sista på Östra på ett år! Fatta, ett helt år utan den skolan, tjohoooo :D Lite tråkigt känns det att inte gå med vissa personer i klassen, dem vet vilka de är, men otroligt skönt att slippa vissa, dem vet inte vilka de är haha. En ovanligt skön vecka för att vara Östra har det varit iallafall, har endast varit där i måndags haha! Har bara fått betyg typ och lämnat tillbaka böcker, sedan har vi varit lediga resten av veckan, helt sjukt skönt!
Har ändå haft en del att göra, i tisdags var jag hos sjukgymnasten och började köra med vikter för första gången sedan operationen. SÅÅÅÅ roligt, jag tror inte att någon förstår vilken träningsnarkoman jag är, när jag inte får träna går jag in i depression typ. Det räcker med att få cykla i en halvtimme och jag får tillbaka glädjen igen :p Äntligen kommer jag någon vart med knät! Har även fått hem en träningscykel, fick låna den av bästa underbara Jossis!  Vad ska jag göra utan henne nästa år??
Har kört mina knäövningar 2-4 gånger om dagen sedan operationen, lite trött är jag på dom men är otroligt glad över att jag får köra med mer vikter på gymmet. Idag (torsdag) ökade vi faktiskt på ännu lite till på en maskin, och cyklar längre nu också, förut 10 min men nu ska jag öka till typ 20-30 min , känns niiiice :D
Kanske ska berätta lite om förra veckan också, på fredagen var jag på jakans utspring och sedan Filips mottagning, måånga som tog studenten samtidigt tyvärr, hade gärna velat gå till anne, olivia och jenny också men den hann jag inte :( men men och igår (onsdag) tog linnéa och elin studenten , tjohooo! GRATTIS till alla bästa studenter :)
Imorgon är det skolavslutning, herregud vad jag har längtat till denna dag, trodde aldrig att den skulle komma. Det här året har verkligen varit det värsta någonsin, i plugget och med basketen så det är SÅ skönt att avsluta det kapitlet och snart påbörja mitt dröm år! :) Längtar så sjukt mycket, men innan dess ska jag ju jobba på grönan också, det kommer bli sjukt roligt :D Men iallafall, imorgon är det skolavslutning och det är sista gången jag träffa klassen på väldigt länge, om dom inte kommer på min avskedsfest sen.. Jag har planerat att hålla ett "tal", eller snarare säga några ord.. Får bli som det blir , komer inte skriva upp något:p ska också ge Lotta och Älgen en present för att de är de bästa lärarna! Efter avslutningen ska jag med Emma och hämta deras nya valp! Som jag faktiskt ska ta hand om i sommar haha! Mysigt!
På söndag ska jag ha 18 års middag med MASSA tjejer, herregud, det blir typ 15-16 pers :D SJUKT roligt att träffa alla, synd bara att Danny inte kunde vara med :( hon är i frankrike den skitungen.
JUUSTE idag var jag på amerikanska ambassaden också!! Visum proceduren har varit ganska jobbig alltså, man måste fylla i en massa grejer på tid (?) på deras hemsida och ha ett speciellt kort som man tar på en fotostudio och massa!! men nu är det klart iaf. Jag trodde att jag skulle få sitta där i flera timmar, som dom flesta får göra men eftersom att jag och pappa åkte så tidigt imorse behövde jag inte vänta så länge, vi kom dit vid tyo 20 över 7 , dom öppnade 8 haha, men jag var klar vid 9, jätte skönt! Får visumet nästa vecka :) Det var väldigt snygga killar som jobbade på ambassaden haha, som pratade riktigt amerikanska också, gosh. Där kanske man ska jobba ;)
Det är verkligen inte långt kvar nu :o när ska jag förstå att jag ska åka? Jag kan verkligen inte få in i huvudet. Efterbliven. ÅÅHÅÅHÅHÅH längtar :D Måste börja planera vad jag ska ha med mig , presenter och allt annat :o Kommer att bli en lååång lista..
Det var nog allt för idag.. ska lägga upp en bild på mina presenter , några veckor sent men iallafall :)
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0