Sommarlov

Nu har man haft lov i typ en vecka! Känns inte som sommar än eftersom att det är så konstigt väder men skönt att vara ledig :)
Märker nu hur lätt man blir uttråkad, bara man är själv några timmar så har man skit tråkigt :O men men , snart börjar man jobba och då kommer jag väl ångra att jag ens sagt såhär.. haha.
Har iallafall hunnit träffa massa kompisar som man aldrig har tid med annars, super kul!!
Förra söndagen var alla tjejerna här och firade mig, super mys!! Sen har jag hunnit träna med sjukgymnasten, fått visumet!! , grillat hos jenny med några en dag och hos catta en annan dag, så himla mysigt med grillkvällar!
Vad har jag mer gjort..? Juste, bodde hos Emma nästan hela förra veckan och tog hand om nya valpen, så himla söt !! Jossan kom dit en dag och Mela en annan dag och höll mig sällskap :) Hann kolla 5 säsonger av sex and the city haha. näästan klar, får kolla klart sen om 2 veckor när jag ska bo där igen, på kvällarna efter jobbet :)
På onsdag åker jag med Emelie ner till Varberg för att fira midsommar, ska bli så härligt att komma ner, älskar det stället! Det är sommar för mig! Mamma och pappa åkte ner igår men dom åker till Tyskland imorn så dom ska inte vara med på midsommar, kommer bli konstigt.. Men tror att jag ska vara med emma och christian och sen kanske testa kroglivet i varberg haha , inte ens testat stockholms ännu .. Ingen aning om vad varbergare gör på midsommar.. blir nog kul :)
Ne nu kommer Malin snart , vi ska se sex and the city 2 filmen , om det är någon bra kvalitet på den hon laddade ner  :)
byyeee

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0