Första

Halloj!
Första inlägget på min första blogg. Jag hade lovat mig själv att aldrig skapa en blogg, men det sket ju sig nu :) Anledningen till att jag nu börjar min karriär som bloggerska (haha) är för att min familj och mina vänner ska kunna följa mig och mitt framtida liv när jag åker till USA i augusti för att studera på High School!

Kanske ska berätta lite om mig själv. Jag heter Mathilda och är 17 år, snart 18 shululu!, och går på Östra Reals Gymnasium i Stockholm och jag bor i Järfälla. Mina stora intressen är basket, skidor/snowboard, vänner, resa m.m... ingen som är intresserad av det ändå :)

I alla fall, om ungefär 5 månader åker jag med EF till USA, som har varit min största dröm i flera år och äntligen så är det min tur!!
Jag har faktiskt precis fått min familj så kommande år kommer jag bo i Riverton som ligger i Wyoming med en super bra familj, verkar det som :) Familjen har inga barn men jag kommer bo med en annan student som heter Elsa som är från Tyskland så helt ensam blir jag inte. Jag vet faktiskt knappt någonting om henne men jag hoppas verkligen att jag kommer trivas med henne, annars blir det kind of jobbigt!
Men tillbaka till familjen, det jag vet om dom är att de är ett medelålders par, cirkus 45 år, som bor i ett ganska nytt stort hus med ett stort område av åkrar runt om som de äger. Närmaste grannen är ungefär 1 mile bort, de har 2 hundar och massa katter, "mamman" är hemmafru och "pappan" jobbar i veckorna och kommer bara hem på helgerna. Dom älskar att campa, gå i bergen, köra fyrhjuling (som de har två stycken), fiska... Sådana liknande saker outdoors :) Jag måste ju erkänna att jag inte är världens friluftsmänniska just nu men jag kommer väl antagligen bli haha! Men de som känner mig vet ju att jag älskar att träna och röra på mig så det är ju trots allt ganska passande :)
Staten Wyoming är en väldigt stor stat men den är den staten i hela USA med minst invånare. Det är en riktig friluftsstat och de har en jättekänd nationalpark som är super stor, med geysrar och vattenfall med massor av djur, som vargar, björnar och liknande. Wyoming har även en av USAs mest kända skidort så mycket skidor och snowboard kommer det bli :D

Jag kommer som sagt bo i Riverton och gå på Riverton High School som har ungefär 700 elever och planen är att komma med i basketlaget, som jag har kollat upp och om man ser på hur de ligger rankade så verkar det som att de är ganska dåliga haha men jag får väl se när jag kommer dit ;)

Nu kommer jag knappt skriva alls i den här bloggen men jag har försökt intala mig själv att jag ska skriva varje dag när jag kommer dit, men det kommer jag säkert inte göra, men i alla fall så kommer jag nog skriva någon gång ibland innan jag åker och sen så mkt som möjligt när jag väl är där. Så slipper mamma och pappa ringa mig varje dag :)
Nedräkningen pågår, även fast jag inte fått mitt avresedatum än, men just nu räknar jag med att åka i början/mitten av augusti så det är typ exakt 5 månadre kvar!! Längtar så sjukt mycket just nu, vill bara bort från det här kalla landet, inte för att det är så mycket varmare i Wyoming på vintrarna men ändå :)

Puss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0