Längtar.....

Tjoho!

Just nu längtar jag så sjukt mycket till jag står på flygplatsen och ska gå på planet... Skolan är hemsk, pga vår lärare som är helt dum i huvudet som gör att man blir helt deprimerad. Igår var en sån dag och resten av min dag blev hemsk bara på grund av henne, MEN när jag kom hem så hade jag fått ett mail av mina värdföräldrar och plötsligt blev jag hur glad som helst!
Min värdmamma skickade en massa bilder på huset, på sig själv och på hundarna. Hon verkar vara så grymt snäll och jag längtar verkligen tills jag får träffa henne och min värdpappa! Eftersom att min värdpappa nte är hemma i veckorna är det antagligen Patricia(värdmamma) som skriver haha. Jag har inte heller sett någon bild på Tim(värdpappa) ännu, men det kommer väl :)

När jag såg bilderna på huset och runt om blev det en liten chock. Jag har ställt in mig sen i vintras på att jag ska bo utanför stan, på "landet", dom äger ju trots allt stooora åkrar runt om huset där dom odlar hö :p Men dom är inga riktiga farmers eftersom att dom inte gör så mkt på åkrarna själva, dom har en kille som vattnar och plogar och dom har inga djur som grisar och sånt. Men i alla fall så fick jag en liten chock när jag såg att det verkligen var landet! haha men men jag tror att det blir sjukt kul ändå, såg jätte mysigt ut, dom hade grillplats utanför huset och sen är det inte så jäätte långt till stan så det ordnar sig! :)

I veckan fick jag även min "fadder" inom EF, som jag kan prata med om jag har några frågor om nästa år eller liknande. Jag måste säga att jag knappt har några frågor. Jag har längtat efter det här i ungefär 4 år nu så jag har frågat så mycket redan att det är tomt i huvudet. Vill bara åka dit och uppleva det själv NU!

Lite info till mig själv, eftersom att jag hade tänkt använda den här bloggen nästa år till att se vad som hände i mitt liv förra året(nu) när jag var hemma och längtade till att få åka.
Nu är det ungefär 6-7 v sen jag skadade knät och på torsdag ska jag till idrottskliniken och kolla upp det. Förhoppningsvis är det inte någon stor fara så att jag kan spela fullt ut nästa år!
Har läst klart körkortsteori bolken och kör för fullt, nu jävlar är det bara 2,5 månad kvar!! SKA ta det innan jag åker :)
2,5 vecka kvar till påsklovet, ska bli så skönt även fast vi hade sportlov för typ en vecka sen haha! Förhoppningsvis ska jag med Mikaela till Trysil, om inte mitt knä stoppar det. Usch vad jag hatar att vara halvt handikappad, vill verkligen åka med! Annars får jag ta den veckan och satsa fullt ut på körningen.
På fredag får jag besked om jobbet jag sökt, hoppas hoppas hoppas att jag får det, skulle vara sjukt kul att jobba där i sommar och behöver verkligen pengarna till USA eftersom att jag verkar ha jävligt svårt att spara studiebidraget just nu när alla superfina sommarkläder kommer.. Beställde senast för 10 minuter sen haha och mer kommer det bli eftersom att H&M släppet sin Garden collection, herregud, det är deras bästa kollektion någonsin, allt är ju hur fint som helst.. Inte bra för min plånbok som helst borde vara stängd och låst med borttappad nyckel.... men men vad gör man? Kommer ju ångra ihjäl mig hela sommaren om jag inte köper haha :) Jag börjar bli som min mamma, om man hittar ngt i en affär och är tveksam på om man ska köpa den så säger hon alltid, kommer du ångra ihjäl dig nu i flera veckor för att du inte köpte den där? Köp den då. Haha herregud, skyller på henne att jag har svårt att hålla mig ifrån shoppandet.

Oj oj det här skulle bara bli ett kort inlägg eftersom att jag vaknade alldeles för tidigt och inte kunde somna om(?), antagligen på grund av stress eftersom att min skola suger men iaf! Juste har en lektion nu om några timmar sen är det direkt till körskolan för körlektion, efter det, börja plugga teori på datorerna och efter det direkt till sporthallen för att sitta sek. Fullt upp, as usual , men jag klagar inte :)

Peace out!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0