18!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WIHOOOO NU ÄR JAG 18 ALLIHOPA!!!! sjjuuuuuuuuuuukt härligt alltså :D BÄSTA DAGEN PÅ LÄNGE!!!
Började dagen med att få en chock, mamma och pappa kommer in som vanligt och sjunger, orre var hur bakis som helst så veklingen klarade inte att vara med så tidigt och gurra sov också.. men iaf så kmr dom in och sjunger och ger mig ett stort svart paket.. jag var helt 100 på att det var en kamera till usa som vi har kollat på. men iallafall så säger pappa, här får du ett typ halvt paket, du får betala lite själv, och det var det vi hade pratat om med kameran, så jag sa "åh jag vet precis vad det är ", ack så fel man kan ha!! tror ni inte att jag öppnar paketet så är det en stor svart låda med ett apple märke på, jag ba what? trodde att jag såg fel lr att dom hade hittat en låda bara. så tar jag bort papperet, och vad är det? jo EN MAC!!!!!! alltså stööörsta chocken ever!! så här sitter jag nu med världens finaste mac air :D hur glad som helstm började nästan gråta när jag satt där i sängen haha.
sedan fortsatte dagen lika bra. fick american pancakes till frulle, jag måste tydligen vänja mig vid sådan mat redan nu säger dom haha. och sedan fortsatte allt med full rulle, från morgon till kl 4 fixade vi all mat och allt annat tills dess då gästerna  kom kl 4 halv 5. nästan hela släkten var här + mela, jenny och jossis! Maten och allt var suuuper god och sedan fick jag grymt bra presenter, som om det kunde bli bättre?
Jag fick ett thomas sabo armband och 4 super fina berlocker, en spabehandling, en grymt fin ring, en sak till mitt blivande hem(första i samlingen haha) och jossans present.. haha vill inte säga vad de är men nice är den :D!! Hela dagen har varit hur nice som helst, och så var det fint väder också, underbart! Som grädden på moset så kom anne och viola förbi med muffins där det stod GRATTIS SEG, (internt inom laget..) , så underbara! Är så glad och lycklig för allt + alla som sagt grattis, åhh så glad :D
TACK alla som medverkade till att göra denna dag till den bästa!
<3

Förberedelsemöte!

Igår var jag på förberedelsemötet! Herregud vad tiden går fort, jag kommer ihåg i höstas när jag läste om detta möte... Det är bara typ 3 månader kvar nu :O helt sjukt! jag har verkligen inte alls fattat att jag ska åka ännu, undrar när jag kommer förstå, när jag kmr hem igen kanske? haha.
Iaf där på mötet träffade jag 2 tjejer från min skola, och en av dom ska också till Wyoming , världen är bra liten! får se vart hon hamnar, vi kanske bor nära varandra :o skulle vara roligt !
iallafall var mötet lite halvroligt faktiskt, fick maaassa info om kommande år och sen fick vi studenter fråga frågor till gamla utbytesstudenter.. haha tjejer och deras frågor alltså.. :)

På söndag fyller jag 18!!!!!!!!!!!!!!! Ska bli så sjukt roligt :D!! imorn har mela sin födelsedagsmiddag och dagen efter firas jag av hela tjocka släkten. WIHO, alltså 18?? Känner mig som 16 ungefär..

p.g.a. knät får jag åka taxi till och från skolan, alltså det är väldigt skönt kan jag berätta. bara gå utanför dörren, hoppa in i taxin och hoppa ut till nästa dörr.. hur ska man få bort denna vanan sen :o haha !

det var nog allt för nu! byee

Long time no see..

Halloo, nu var det sjukt länge sen jag skrev!

Mycket har hänt under denna tid kan jag säga.. förrförra veckan var det kristi himmelsfärdshelgen och jag jobbade på grönan varje dag under den helgen, det var jättekul!! på måndagen efter det hade jag matte nationella och på tisdagen opererade jag knät! (18 maj). Det var väldigt nära att jag inte fick operera! Man fick inte vara sjuk, förkyld, och självklart så blir jag jätte förkyld! men till slut så ordnade det sig på något konstigt sätt så här sitter jag nu. Handikappad och det är en vecka kvar tills jag fyller 18!!!!!!!!!!!!!!! WOHO
Har vart hemma en vecka nu från skolan och det är skönt, vill inte ens veta vad jag missar just nu men strunt samma, jag fokuserar bara på arbetet och provet som är de sista grejerna innan lovet. Tiden går grymt fort när man är hemma och chillar alltså haha.. men jag börjar bli uttråkad, kan inte sitta stilla, men jag måste göra det.... Längtar grymt mkt tills jag kan gå normalt utan kryckor.
Imorgon ska jag skriva klart fastighetsarbetet och på tisdag har jag första tiden med sjukgymnasten efter operationen. Hoppas att det går bra.
Kan inte fatta, om en vecka är jag 18, tiden bara flyger fram!! Snart sitter jag i USA, det är insane.

Har inte så mycket mer att säga! jag är usel på att skriva, måste bli bättre i USA
Eller jo har en sak att säga, ska börja med visum handlingarna och nu på torsdag den 27 maj har jag mitt förberedelsemöte :D wii, det börjar verkligen närma sig! ÅHHH ska bli så kul :D

Bye for now!

RSS 2.0