18!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WIHOOOO NU ÄR JAG 18 ALLIHOPA!!!! sjjuuuuuuuuuuukt härligt alltså :D BÄSTA DAGEN PÅ LÄNGE!!!
Började dagen med att få en chock, mamma och pappa kommer in som vanligt och sjunger, orre var hur bakis som helst så veklingen klarade inte att vara med så tidigt och gurra sov också.. men iaf så kmr dom in och sjunger och ger mig ett stort svart paket.. jag var helt 100 på att det var en kamera till usa som vi har kollat på. men iallafall så säger pappa, här får du ett typ halvt paket, du får betala lite själv, och det var det vi hade pratat om med kameran, så jag sa "åh jag vet precis vad det är ", ack så fel man kan ha!! tror ni inte att jag öppnar paketet så är det en stor svart låda med ett apple märke på, jag ba what? trodde att jag såg fel lr att dom hade hittat en låda bara. så tar jag bort papperet, och vad är det? jo EN MAC!!!!!! alltså stööörsta chocken ever!! så här sitter jag nu med världens finaste mac air :D hur glad som helstm började nästan gråta när jag satt där i sängen haha.
sedan fortsatte dagen lika bra. fick american pancakes till frulle, jag måste tydligen vänja mig vid sådan mat redan nu säger dom haha. och sedan fortsatte allt med full rulle, från morgon till kl 4 fixade vi all mat och allt annat tills dess då gästerna  kom kl 4 halv 5. nästan hela släkten var här + mela, jenny och jossis! Maten och allt var suuuper god och sedan fick jag grymt bra presenter, som om det kunde bli bättre?
Jag fick ett thomas sabo armband och 4 super fina berlocker, en spabehandling, en grymt fin ring, en sak till mitt blivande hem(första i samlingen haha) och jossans present.. haha vill inte säga vad de är men nice är den :D!! Hela dagen har varit hur nice som helst, och så var det fint väder också, underbart! Som grädden på moset så kom anne och viola förbi med muffins där det stod GRATTIS SEG, (internt inom laget..) , så underbara! Är så glad och lycklig för allt + alla som sagt grattis, åhh så glad :D
TACK alla som medverkade till att göra denna dag till den bästa!
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0