Jag älskar USA!

Idag var en härlig dag haha! Bästa skoldagen hittils (hehe nästan ;)  )
Jag var på min första lektion, office aid, och Barb (som jobbar på kontoret) började ropa upp en hel lista med elever i högtalarna och sa att alla dom skulle gå till sjuksköterskan. Det var typ 40-50 elever :p Och jag var en av dom..
Så jag gick dit och ställde mig utanför med Romina och alla andra som blev uppropade. Det handlade om chicken pox och snart så började folk mumla om att dom som inte har papper på att dom har haft det eller tagit vaccin mot det måste gå hem.. Vi blev chockade, men fortfarande hoppades vi på det haha, inte helt fel med en ledig dag. Och det visade sig att så var fallet. Dom har tydligen inte  våra papper på att jag har haft vattkoppor så vi var tvugna att åka hem igen :p Pratade med Mr Shultz, min mattelärare som är bäst och han förklarade att the government har skapat en ny lag på att alla i USA måste ta vaccinet eller ha haft vattkoppor innan den 1a november, för det finns risk för att det kommer li en epidemi här. Så det var bara att packa väskan och åka hem igen efter ca 30 minuter i skolan.. ;)
Så jag och Romina åkte hem till mig och vi bakade brownies och kollade på film !! Super mysig dag säger jag bara!! Whitney kom hit under sin free period också.
Och vi gick ut med chip och sen åkte vi till gymmet, även fast vi var väldigt trötta båda två.. Jag körde 30 min på elypticle(?) och lite vikter sen fick jag skjuts av Rominas pappa till skolan igen, basket träning :)
Körde basket i typ 10-20 minuter men sen gick jag till Mr Irvine för att prata lite. Och berätta att mitt skott är så sjukt mycket bättre nu sen han visade mig vad jag skulle ändra på. Han flyttade min armbåge lite till vänster och vipps, mina skott förbättrades hur mycket som helst :O Har även börjat skjuta lite med vänster arm, och det funkar!!? Har aldrig kunnat göra det innan, min vänster arm har alltid varit sämst. Jag antar att Johans träningar har gjort mig bättre ;)
Men men, Mr Irvine började prata om att han vill att jag ska börja spela och sen kom vi in på min vikt. Vi pratade typ i 30 minuter och han försökte få mig att inse att jag behöver gå upp i vikt haha :p Han tycker att jag är alldeles för smal.. att jag har gått ner sedan jag kom hit, och att det skulle vara bra för mitt knä om jag var mer stabil och sånt där.. Så jag får väl ta en funderare :p
Men han är verkligen den bästa personen här typ.. Han bryr sig verkligen , kan prata med honom om allt! Kommer sakna honom när jag åker hem :(
Men sen så kom mike och hämtade upp mig och vi har nu ätit den godaste middagen sen jag kom hit tror jag. SJUKT gott var det. Han lagade fisk som var rullad i "breadcrums", det var typ en blandning av "brödsmulor" , sesamfrön och kryddor och så la han i grön chili. Fisken var formad som en hamburgare och den la man i ett fullkorns pita bröd med sallad och jag tog yoghurt som sås. Alltså herregud vad gott det var!!!!!!!!!
Och nu sitter jag här, har försökt göra mina läxor som är för idag och imorgon men jag måste ha hjälp med det mesta av det så det blir riktigt mkt plugg på måndag.. Så jag ska börja packa för Denver nu! Åker 7.30 imorgon på morgonen, är super excited!! :D
Gay har inte kommit hem ännu, kl är snart halv 9 :p Stackarn, hon kommer vara trött imorgon.
Men men hoppas att ni har det bra där hemma :)
Puss och kram! (ska försöka bli bättre med bilder nu, mycket roligare att läsa :)

Smet fightLove this girl :)<3

Kommentarer
Postat av: MOOSE

Håller helt med den där Irvine. Verkar underligt med alla Brownies, supergoda en det ena, en det andra, pumpkins, och gud vet allt gott Du har berättat, fotat och retat oss med, visom har Sodexho som ENDA LUNCHLEVERANTÖR, ATT MAN KAN GÅ NER I VIKT!!! sKÄRPNING, MAN KAN INTE BARA FOTA KÄKET MAN MÅSTE ÄTA OCKSÅ

2010-11-15 @ 23:05:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0