Måndag.. igen

Hallådär!!
Trots att det var måndag var det en bra dag. Var trött i början men blir alltid pigg efter weight trainingen.
Körde vikter idag för benen.. Sen åt jag lunch med romina, megan och shai! Vi åt på brewed attitude, har inte varit där innan, det är ett jätte litet ställe om man knappt lägger märke till men åh det var suuper mysigt! Plus massa gott! Goda mackor, typ paninis och wraps och sånt, kändes som Sverige! Ny favorit!
Kul att äta lunch med dom också, dom är jätte gulliga.
Efter skolan var det spinning som vanligt, träffade RJ där :) Träffade Mrs Richmond också och hennes dotter som är typ 7 som tydligen "was dying to meet me" haha jätte gulligt :)
Har pluggat hela kvällen, american history... Men nu är jag klar, cricker chai té (en av mina nya cravings här) och crackers.. god.. amerikanarna är verkligen bra på att göra kex! Fullkorns kex typ, tunna, alltså det är såå gott!! Kan äta ett helt paket haha..
Vill inte skriva ett milslångt inlägg igen så jag stoppar här :) Ska kanske till casinot imorn efter skolan, Ricci fyller år, när man fyller 18 här kommer man in där så det är typ det de gör när de fylller 18 haha ;)
Sov gott!


Kommentarer
Postat av: moose

Du ser lilla gumman, "always look at the bright side of life"...... Verkar som om tillvaron börjar svänga till sig till det bättre mera permanent. Men jag antar att Du fortfarande går på lektioner och så även om det inte framkommer så mycket numer. I den här avkroken av världen är det djävlar ingen som är "dying to meet You" direkt. Pälsmössa på och bilköer i 15 km fart genom snöstormarna. Folk som zoombies på bussarna. Var visserligen också borta och tittade på idrott i helgen (inget kindtatoos dock). Såg sonen spela seriematch i tennis inne i TSK Malmens lokal lördag kl 20.00 och framåt. totalt 4 åskådare och inte ens kranvatten gick att festa loss på. Kom också hem vid 1-tiden. I övrigt inga likheter.....

2010-11-09 @ 23:19:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0