tuesday

Lite halvseg dag idag, men skolan rullade väl på ändå :p Inget speciellt hände tror jag.. förutom att alla går runt och säger de svenska orden jag lärde typ en person förut haha.. och det är inte bra ord ! Ska sluta upp med att lära amerikanarna svenska.. dom använder det alldeles för mycket haha!
Kollade på tryoutsen idag med, inte det roligaste men men! Ska till gymmet imorn för spinning, ska bli skönt, inte tränat på ett tag :p Sen åkte jag hem och skrev en essay för sociologyn men den blev typ dålig men men..
Pratade nyss med Izzie :) Ska med henne och hennes familj på söndag för att gå på en pjäs på colleget här i Riverton och på fredag ska jag på college killarnas basketmatch!
Och måste bara säga, vad roligt att folk läser! Kul att folk som inte känner mig som inte känner sig tvingade att läsa (haha ;)  ) läser också!
Ska svara på Mileas fråga som hon ställde till mitt förra inlägg:
Var i usa är du ? ( alltså vilken stat) & Hur är klimatet där. Liksom har sett på vissa bilder att vissa har shorts och linne medans andra har jeans och munkjacka.
Jag är i Riverton som är en liten "stad" i Wyoming. Wyoming är den staten med minst invånare i hela USA haha. Så Riverton är väldigt litet.
Klimatet är ungefär som i Sverige. Men det här året var det varmt ända in i oktober, låg och solade utomhus i oktober haha! Men det är ovanligt. Och dom har vanligtvis massvis av snö vid de här tiden men inte i år. Jag valde rätt år med andra ord, har haft en mild höst :) Men på vintern blir det vääldigt kallt här, men det är "torrt-kallt" så det blir inte lika hemskt som i Sverige (vad jag har hört).

Men men det var allt för mig! Ska försöka ha ngt vettigt att säga imorgon haha!
Puss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0