wednessddaaayy

Hallådär köp blåbärrr
Ja ni vardagarna är inte så jätte händelserika längre haha men dom är dock ganska roliga ändå!
Skola som vanligttt, " foreigner wednesday" (lunch med whitney och Ricci haha) ehm...
lämnade in mitt papper med alla christmas wreaths som jag har sålt för Boston/NY resan i mars. Målet var 25 men jag sålde 32 hehe så det var ju bra :)
ehm... vad mer.. Juste, Rominas kompis som är i koma börjar bli bättre! hon kommer bli bra så det är en lättnad!!
Åkte till gymmet och körde spinning , yay! Så sjukt roligt att se att jag har förbättrat konditionen. Första gångerna var jag helt slut, det är inte ens hårt haha men jag hade väl dålig kondis. Nu är jag knappt trött efter, så jag gick upp och sprang på bandet i typ 13 min .. 1,3 miles på 13 minuter tror jag (skriver här så att jag kan hålla koll själv) , Börjar springa snabbare och snabbare nu, WIHO :D och knät känns bra!! sen körde jag lite vikter, men hann inte köra så mkt för mike väntade utanför, hade kunnat springa ett tag till..
Sen hem.. äta middag, göra läxor.. smsa med ännu en från college basketlaget haha! Ska bli kul på matchen på fredag... ehmm... gud vad jag känner mig tråkig men vet inte vad jag ska berätta!
Eller jo Aimee ska bo här i helgen igen, fattar inte varför, hennes föräldrar ska bort men hennes värdsyskon är hemma :s.. jag som har planer. seriöst, nu låter jag väl som en bortskämd unge men allvarligt, jag har inte umgåtts med vänner på typ huuur länge som helst, det är därför jag inte har så många "nära" vänner, men nu ska jag äntligen vara hemma den här helgen och planerar att göra massa grejer, men ne då ska hon komma hit.. förlåt men jag vill leva mitt eget liv här, uppleva nya saker, inte sitta hemma? ?
åhh sjukt irriterad faktiskt.
Men men allt löser sig, ska väl försöka sova tidigt för en gångs skull.. eller får se :D haha..
Tjollahopp!
Senior pics en av mina outfits, abercrombie jeans, forever 21 kavaj och urban outfitters topp. Haha lovade mig sjalv att aldrig gora en "dagens outfit" men ville bara visa lite vad jag kopte, man ser ju inte sa bra nar allt ligger i en hog haha..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0