Ännu en stor dag

För idag fyller Dannnnnyyy 18 år!!!!!!!! 2 av mina fina kompisar dagen efter varandra, och jag missar alltihop.. MEN när jag kommer hem tjejer, då smäller det :D
Jag hoppas att du får världens bästa dag min fina fina vän! Det är du värd! Love you, (och tagga inför nästa höst, braking dawn!! haha :D ) FESTA GÄRNET NU!!!!!!!
Från vår bästa sommar, remember?? :)) <3
För övrig har jag haft en jätte bra dag idag! Skolan flöt på jätte fort aóch jag var så glad hela dagen, värsta energi kicken! Haha vi åt lunch hos Hallie, jag henrik hallie tom och romina, alltså roligaste lunchen ever. Henrik var typ helt vild haha , som att han hade druckit 7 koppar kaffe , vi skrattade i typ 40 minuter i sträck haha. Vi åt mackor med allt möjligt på, tog allt som fanns i kylen. Och Henrik lovade om jag skar upp en tomat åt honom så skulle han bjuda mig på lunch imorgon, yay haha!
Sen när vi kom tillbaka till skolan , hade precis parkerat, så spelas Americano på radion!!! Jag och henrik har pratat om den låten i typ 6 veckor nu och ingen här har hört den förutom jimmy som var i iItalien i somras och Romina, hennes favorit låt också. Den finns verkligen inte här i USA, emn så spelade dom den på radion?? Vi blev helt vilda haha , hade på högsta volym och sjöng och "dansade" haha folk måste trott att vi var dumma i huvudet..
Sen efter skolan åkte jag till spinningen och sen raquetball med Mike som vanligt på mån/ons. Sen har jag pluggat :( usch har 2 prov snart.. Inte van med att plugga längre, har inte tid med det! ;) Men men nu ska jag sova, ha det grymt där hemma nu och Daniella, ät tårta och drick en shot åt mig :) hihi! Puss och Kram!!

Kommentarer
Postat av: d

åååh du är sötöötötöt:D miss u

2010-10-05 @ 21:39:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0