Sick girrl

Halloj!
Var hemma från skolan igår men gick dit och gjorde mitt American History prov sista lektionen, gillar inte att ha saker som ligger och väntar på en, kändes skönt att få det gjort. Trots att huvudet snurrade lite så gick det nog bra tror jag.. Jag gillar att dom har alternativ till svaren och att man bara ska matcha ihop svaren med frågan haha.. Svenska gymnasiet borde börja med det.. Inga MVG karaktärs frågor här inte, tjollahopp!
Sen åkte jag hem och vilade igen.. Åt god middag, fisk med rice-a-roni, typ smaksatt ris och grönsaker. Åt jätte mycket, var hungrig helt plötsligt trots att jag bara legat i sängen i 4 dagar ?? Sen kollade jag på The blind side, rekommenderar verkligen! Jätte bra film!
Kollade slutet med Gay och hon så sa hon att om jag inte känner mig bättre imorgon bör vi nog åka till doktorn och se om det är körtelfeber(!. Blev jätte rädd.. Så jag gick till skolan idag, inbillade mig själv att jag mådde bättre , vill INTE få körtelfeber.. Men skolan gick inte så bra.. Kändes som att jag var i en dimma men jag ville inte gå hem för jag ville verkligen gå på min spinning idag och jag var verkligen tvungen att träna knät, har inte gjort det sen förra onsdagen... så jag gick på weight liftingen och tränade knät trots att det kändes som att jag skulle svimma.
Träna är som en mätstock för mig kan man säga, om jag får en viss känsla när jag tränar vet jag att jag är sjuk. Så fick min "sjuk-känsla". Började kallsvettas och var yr.. Jag tror alltid att jag inbillar mig när jag känner mig sjuk, är nästan aldrig sjuk.. Men i alla fall, jag smsade Gay och vi åkte till skolsköterskan i "middle school" för vår skolsköterska var sjuk (haha komiskt). Och hon sa att mina symptom är PRECIS som massa andras just nu, det är något som går runt. Kul att man snappat upp det! Det brukar ta ungefär en vecka och det enda man kan göra är att vila, dricka vatten och äta ibuprofen (alvedon).
Så nu ligger jag här hemma igen, trött på att vara sjuk, vill träna ! Och missar massor i skolan också :( Men men vad gör man. Nu får jag kolla film och serier utan att ha dåligt samvete, har inte ork till mycket annat haha !
Men men förhoppningsvis blir det bättre snart :) Skönt att det inte var något farligt i alla fall!
Gay är så rolig, innan hon åkte tillbaka till skolan sa hon: Ta vad du vill i skåpen förutom alkohol.. Eller bara jag inte får reda på det ! Haha!
Men men nu ska jag nog göra mig lite soppa eller något sånt.

Puss och kram på er alla!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Hallå damen!!! Hur många gånger har jag inte sagt till Dig att Du får INTE träna om Du är dålig. Tänk på min idrottskollega som trodde att detta inte gällde henne och som blev jättesjuk. Nu ligger Du raklång i sängen till Du är frisk. Puss och kram

2010-10-14 @ 18:32:59
Postat av: Lisa

Tjena! Jag håller med mamma, stanna hemma och bli bättre först. Jag har en kompis som ockcå blev supersjuk och sen inte kunde träna alls på jättelänge. Kul att läsa om hur du har det och åååh så avis jag blev när jag läste om Rice-a-Roni. I love!! Yum, yum, yum. Ha det nu superbra och ta hand om dig. Kram Lisa.

2010-10-14 @ 19:04:42
URL: http://lisanow.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Mathilda! du är sjukt saknad här hemma. Sitter på mina lektioner och dör av tristess och tänker alltid att jag ska smsa dig..men inser att det inte går. :( åhåhåh! Men snart är du ju hemma igen, hehe snart och snart, men nästan :D

Och kom ihåg att alltid tänka positivt, det löser det mesta. Puss på dig min fina bästa vän! Jag älskar dig <3

2010-10-15 @ 14:37:34
Postat av: Mathilda

Svar på tal :Mamma: jag vet mamma... men du vet ju hur jag är, skippar inte en träning om jag inte är halvt döende.. men nu har doktorn sagt att jag inte får så år väl lyssna på honom ! Gillar mitt medicin recept: sleep and drick A LOT of liquid..

<3Lisa: Vad roligt att du kommenterat :D Skoj att ha hittat till din blogg!! Sant sant, alltid lyssna på mamma! jag lovar. Men eller hur? Rice-a-roni, I wish sweden had it!! Tack snälla du, detsamma! KramBästa vän:yayy skriver till dig på fb nu haha.

åhh.. :( jag kan ju säga att jag vet hur du känner... skolan i sverige kan få en att vilja dö lite halvt haha.. men vet du, gymnasiet är över om cirkus 8 månader???!?!?!?!?! förstår du??? helt sjukt!!! och du kommer klara dig galant! :)

hehe aa snart.. tyvärr kommer tiden gå alldeles för fort trots att det inte känns så, men det är ju bra på ett sätt också :D

Tack! Du och jossan, vad skulle jag göra utan er ! Tack för att ni alltid ändrar min negativitet <3 Älskar dig!

2010-10-16 @ 00:18:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0