blääää på american germs.....

japp jag är hemma idag med, vilket betyder att jag inte kan åka till izzie ikväll och det suger så håårt... men mådde typ sämre idag än igår :/  Även min värdmamma tyckte att jag skulle vara hemma så det blev så. Jag tror nog att det var bra ändå, åkte till skolan snabbt för att ta lagfotot och mådde inte super. Men imorgon måste jag gå, annars måste jag till doktorn och få en doctors excuse :p Men har försökt göra allt idag, gjorde en dip bestående av yoghurt , 2 vitlöksklyftor och kryddor och åt alltihop med grönsaker, druckit te med honung och starka kryddor, ätit soppa, frukt... Gör allt som jag gjorde innan min knäoperation, haha var förkyld då också och var tvungen att bli frisk annars blev det ingen operation.. Så jag kör på samma grejer nu och hoppas på det bästa. Imorgon blir det i alla fall skola, får se hur det blir med träning och sen på kvällen ska jag ha filmkväll med Shay och Dani, tjejerna jag var med mest i NY/Boston så det ska bli mys :)
Juste fick min "rosett" för att jag kom på fjärde plats på mitt meet i tisdags, ska slänga upp bilder på lite random saker nu hade jag tänkt, eftersom att det var ett tag sen :)
Skicka lite hälsovibbar från Sverige!! Det här är typ 5-6e gången jag är sjuk här och normalt är jag typ sjuk 2 ggr om året, förstår inte.
Juste, idag (förhoppningsvis) beställde mina föräldrar och min syster biljetter hit till i sommar :D wiii!! Dom bestämde sig plötsligt för att komma och det ska bli super roligt :))) Och det är om typ 7 veckor exakt, helt sjukt vad tiden går fooooooort!!!! Dags att bli frisk så att jag kan njuta av allt in i det sista!
Puss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0