blah

jag har bestamt mig for att jag inte gillar vintern.. det ar minus 26 F har idag, vilket betyder valdigt kallt i celsius... och jag ar sa sjukt trott hela tiden. Jag ar trott pa basketen ocksa, vill bara att sasongen ska vara over. Traningarna ar sa sukt trakiga sa jag tranar i gymmet istallet. Far aldrig tid att trana kondition. BLAA vill ha sommar nu!!
Men ska inte vara sa neggo. hmm igar.. skola, sen akte jag och slingade haret (ANTLIGEN) och klippte mig. Kanns skont! Direkt efter det var det traning fast jag lyfte lite vikter istallet. Sen akte jag hem till Henrik for hans lillesyster fyllde 9! God mat! Italienskt. Henrik ar typ jatte sjuk, men han far inte vara hemma fran skolan, bara om ha spyr, lite konsigt.. men kanns som att jag borjar fa det som han har.. Usch ar sa sjukt trott och seg och huvudet borjar kannas tyngre..
Sorry att jag ar nagativ idag men ar stressad och mar inte 100 heller. Maste salja massa ads for att fa pengar till NY resan, och det maste vara klart tills mandag. Jag har typ ingen fritid kanns det som, vill ut och springa eller ga pa spinning men nej det gar inte.. Sen den har helgen aker vi ivag som vanligt med basketen och hela den helgen kommer vara forstord. Langtar tills spring break, da ar det over!
USCH jag vill inte skriva negativa inlagg men ja det ar sa jag kanner nu.
Nagot bra var att skorna jag velat ha sen innan jul var pa halva priset igar kvall sa jag bestallde dom, yay :)
Saknar er sa mycket ska ni veta!
Puss

Kommentarer
Postat av: Camilla

Förstår att du är lite nere, precis vid den här tiden var jag också det, speciellt om basketen är tråkig. Ska du inte sluta då istället? Säga typ att det är jobbigt medknät eller nått... Det är ändå ditt år och varför slösa tid med nått som inte är kul, det är bara onödigt!! Skit i vad andra tycker för det är ditt år och du ska göra det som är bäst för dig :)

<3

2011-02-09 @ 21:27:29
URL: http://camilla11.blogg.se/
Postat av: Mamma

Håller med Camilla....men mer grejor, ska Du åka hem med 5 par skor och 5 jackor och dussinet tröjor på Dig???? Kram

2011-02-11 @ 14:19:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0