Tragisk dag.

Idag var en vanlig dag. Hade alla lektioner fram till lunch och sen under homeroom så var det finalen av dodgeball turneringen. Det var skojj skojj! Sen åkte jag och Romina med Whitney till breadboard och åt lunch, jag hade med min lunch haha, sparar pengar nu.. :)
Men i alla fall sen hade jag matte och när lektionen skulle sluta så hör vi i högtalarna att vi är i "stay-put". Stay put och lockdown betyder att alla lärare låser alla dörrar och ingen får vara i korridorerna tills dom ropar att det är över igen. Lockdown är när det är något inne i skolan, t.ex. förut kom drog hundar och sökte i skåpen, eller om någon skulle ha ett vapen el. dylikt. Stay put är när något händer utanför skolan, typ ifall banken skulle bli rånad eller något sådant.
Vi har haft stayput/lockdown typ varannan vecka nu känns det som, många gånger är bara övning så man har ingen aning om om det hänt något eller inte men idag så fortsatte det efter lektionen var över. Om det är övning brukar det sluta när lektionen är slut, så att vi inte missar så mkt av skolan. Men idag så höll det på tills sista lektionen, så i 2 timmar satt vi där. Jag var glad över det i början för jag hann inte göra klart allt på lektionen. Men när det gått typ 1 timme och när Mr Miller kom in och frågade om vi använde våra telefoner, och sa att ingen får smsa, då blev jag orolig. Det var läskigt.. för det betyder att vi inte får berätta att vi är i stayput och dom visste att ngn smsade från vårt rum ..
Sen när det var 15 minuter kvar på hela skoldagen så berättade Mr Schultz vad som hade hänt. En tjej i vår skola dog på lunchrasten i en bilolycka med hennes kompisar. Så himla hemskt. Jag hade sociology med henne förra terminen och jag är bekant med dom som var i bilen. De andra i bilen är okej men som sagt, en dog.
Det är så himla hemskt.. bara för att alla stressar så mycket på lunchrasten, vi har lixom 40 minuter på oss att åka och köpa mat, äta och komma tillbaka igen.. Så jag ska inte åka iväg något mer, jag ska äta i skolan och ta med mat, vill inte riskera mitt liv. Usch det känns verkligen jätte jobbigt.
Mådde inte så bra efter det så jag gick hem och gick ut med chip och sen gick jag ut och joggade min vanliga runda, behövde lite tid för mig själv, sånt här tar alltid hårt på mig.

Så nu väntar jag på mat och sen ska jag skypa med mamma. När sånt här händer så märker man verkligen hur skört livet är. Det kan vara över på 1 sekund. Tycker att det är så hemskt för tjejen som dog var verkligen jätte duktig i skolan, eller hon pluggade jääätte mycket och jag tror att hon försökte få scholarships till harvard och liknande. Det jag började tänka på var, vad betyder plugg egentligen? Om man dör såhär ung har man spenderat otroligt mycket tid på något som inte gör en någon nytta. Okej många blir väl chockade av att höra de orden från min mun, mitt smeknamn är ju pluggis.. Men självklart ska man plugga men jag känner verkligen att jag måste börja njuta av livet! Verkligen göra saker som jag vill göra, och säga till mina vänner och min familj ofta hur mycket jag älskar dom, för man vet aldrig vad som kan hända.
Så Tack för att jag har världens bästa vänner och familj, jag älskar er!

Kommentarer
Postat av: jj

men oj :(..det sjuka är ju att dödsfall (olyckor) sker ständigt..men det är ju inget man lägger mer eftertanke på om det inte händer någon i ens närhet...ush, känns som att så många nu för tiden blir sjuka eller dör.. (eller så är det väl bara att man börjar bli mer o mer medveten om omvärlden) :((fördelen med att vara en pluggis nu är att man kan njuta EXTRA mycket senare i livet - förhoppningsvis) B-)fina vännen, ta hand om dig och njut så mycket du kan <3

2011-02-24 @ 15:54:38
Postat av: Camilla

Men guuuuuud vad hemskt!! Alla måste ju ha varit helt förstörda i skolan efter.. usch :(

2011-02-24 @ 19:22:07
Postat av: mammap

2011-02-27 @ 16:02:09
Postat av: mamma

Hej vi har hittat en halmstjärna idag. Ps. Andvänd dina Pengar som du har i Vegas. Kan inte skicka pengarna. Kram

2011-02-27 @ 16:17:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0