Hallådär köp blåbär

Ja jag åt faktiskt blåbär till frulle imorse, hihi! skämt åsido..
Hmm.. tisdagen är över! Som vanligt så hade jag weight training, och swimming. Ida så vägde vi oss och kollade våra fett procent och grejer, jag har typ 12 % fett i min kropp, och han sa att det var bra men optimala var 10.. haha amentjena.. Vem tror han att jag är , Micheal Jordan? Läst e för övrigt på nätet nu att man ska ha minst 20 som tjej.. haha herregud.. Meeennn whatevver!
Käkade lunch hos henrik idag med hallie, romina och celeste. Kul att träffa hallie för en gångs skull, vi ses verkligen aldrig! Det bläv bagels till lurre, älskar verkligen bagels :o sjukt!
hmm... var super trött efter solan och ville verkligen inte gå till basket träningen men det blev åka hem i 20 minuter sen tbx och träna.. var slö som jag vet inte vad.. men blev bättre i slutet. Vet inte hur edt ska gå när jag komer hem till Johans mördarträningar igen haha. Jag kommer allvarligt dö. Jag är så slö på bsketträningarna, eller inte bara slö, är rädd för knät så jag kör verkligen inte fullt ut. men men det blir väl bättre med tiden!
Imorgon ska jag göra en radiointervju! Läskigt, men skojj :D får se hure går!
vad mer har hänt.. haha juste, scotty har börjat träffa en tjej i min skola som vi drev om heela tiden när vi umgicks. för hon skrev saker till honom på facebook även fast han aldrig har träffat henne förr. Hon skrev grattis och att hon skulle baka en tårta till honom på hans födelsedag och vi skrattade alltid om det och han sa att hon var en "creeper". Men nu så har dom börjat umgås :s alltså killar är ju verkligen dumma i huvet.. haha jag garvar bara åt det. herregud. Och så har hon lagt upp ett album på facebook som heter "me and scotty". Tycker nästan synd om henne att hon måste visa för alla, som att det är ngt att bevisa :p men men. så jag smsade honom och sa: haha so its you and the cakemaker? han svarade bara jep its me and the cakemaker. haha idiot. Men whatever, Jag bryr mig inte ändå, var bara en liten rolig detalj ;)
Inte mkt mer att berätta! Love love!

Kommentarer
Postat av: jj

scotty får vad han förtjänar mad andra ord :)) mathilda. för allt i världen, ta inte åt dig av vad den där muppen till tränare säger ang kroppsfett :S:S man blir orolig<3

2011-01-26 @ 20:37:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0