Helg

Första skolveckan är över. Var nog den lättaste någonsin haha knappt haft några lektioner men har mycket läxor pga av det men men. Har haft 2 matcher om dagen så har varit i skolan hela tiden..  Hann hem i 10 minuter mellan matcherna och har hjäpt till att sälja italian sodas för vår resa till NY/Boston.
Det är ca 5 skolor som är här och spelar och det är matcher i sklan, på colleget och i middle school. Haha var på colleget i 5 minuter häromdagen för att kolla på en match lite snabbt, gissa vem som stirrade som jag vet inte vad, men pallar inte bry mig haha. I'm over it.
Men idag är sista dagen så ska hjälpa till och sälja och sen 2 matcher och ikväll är det morp! = prom baklänges. En dans där alla har typ jeans och tshirt och dom flesta gör egna tröjor, plus att det är tjejerna som frågar killarna. Jag och Romina började på våra tshirts igår, vi bestämde att inte fråga ngn för det finns ingen jag vill gå med anyway så vi gör våra tshirts tillsammans (de flesta gör sina tröjor med sin "partner"). Ska göra klart dom idag, foton kommer sen :)
Förhoppningsvis blir det kul ikväll, är inte super taggad för det har varit en lite stressig vecka med alla matcher och sånt men det blir nog skoj!
Ikväll kommer mina värdföräldrar hem också, har vart ganska skönt att vara själv men det blir nog kul att dom kommer hem!
Hörs snart igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0