lack liten barnunge

Okej jag ber om ursäkt i förväg för att jag kommer låta som en liten bortskämd skitunge som klagar på småsaker men usch jag är så irriterad/ledsen..
Just un är aimee här, utbytesstudenten från nya zealand och som jag har nämnt tidigare så klarar jag verkligen inte av henne.. hon blir för mkt. Alla som träffar henne säger att man klarar av en timme sen går det inte mer.. och så är det verkligen, bara att jag inte klarar av ngt längre..
I alla fall så började det när hon skulle byta familj och fick bo här, mina värdföräldrar blev typ kära i henne.. och efter det så pratar dom med henne ofta, typ smsar, köper saker till henne.. osv. Ingen big deal men som när hon bodde här, jag hamnar alltid i skuggan. Blir typ personen i bakgrunden, allt kretsar runt henne. Hon är ju så "rolig".. Det enda hon gör är typ överdriver och ljuger. Hon säger att hon är bästa kompis med folk som hon pratat med i 30 minuter och dom tycker att hon är konstig, hon säger att collegekillarna smsar henne hela tiden men dom har inte ens pratat med henne m.m.. listan kan göras lång.. Men i alla fall, känns som att dom gillar henne mer än mig och det är bara jobbigt att vara här när hon är här. Som till exempel, sist hon var här så tog Gay med henne på  lunch på ngn restaurang här i stan. Jag blev typ förvånad för jag har inte fått göra det en enda gång med dom men jag struntade i det.. hon hade ju haft det jobbigt med familjen och sånt. Men nu idag.. Jag pratar typ ibland om The depot, mexikansk restaurang här som är asgod! Och Imorse så satt jag romina och gay och pratade om det och jag sa att jag så gärna ville gå dit snart och sen innan jag åkte till lander för vår match så åkte vi förbi restauraungen och vi pratade lite om det igen och jag sa igen att åh det är så gott där och jag började fundera på om jag skulle bjuda dom på söndag eller nåt. Och sen när jag kom hem nu efter matchen , det första Gay säger när jag kommer in : Gissa vart vi tog aimee idag till middag? Jag : Ehm.. kanske the depot?  hon: Jaa, efetrsom att hennes födelsedag var i veckan.
Alltså ofta? Vi pratade hela dan om att jag ville åka dit och sen passar dom på när jag är borta och sen "hånar" mig för att jag inte var med? Seriöst. Är så jävla arg, blev mer arg när jag skrev allt. ÅHH , är glad att jag har Isabelle som jag kan prata ut lite med.

Kommentarer
Postat av: jj

haha vännen.. :( jag vet hur det kan kännas. Bra att du har någan att prata av dig med, på riktigt, och inte bara på bloggen :/keep on fighting <3

2011-01-18 @ 14:41:33
Postat av: Anonym

2011-01-18 @ 14:48:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0