lycklig

HEJJJ!!
Har inte mkt att berätta om dagen men vill bara säga att jag älskar mitt liv, är super lycklig just nu, vet inte ens varför men har bara ett lyckorus :)) Skolan är mycket roligare nu, har lektioner med roligare människor och känner fler i skolan, mitt schema är bra - får träna mycket under lektionstid! Ska åka med min bästa kompis här och ha en rolig helg i dubois med snöscooter, hottubbing, snowshoing och mycket mera och nästa helg åker jag och åker skidor (ÄNTLIGEN) med mina IECs och deras son och kommer träffa alla rotary utbytesstudenter där och bara ha en super rolig helg! Plus att jag fick ett gulligt mail av min bror och det gjorde allt mkt bättre :) Och ja vet inte mer varför jag är så glad men åhh sitter bara och ler just nu :)

Lite info om dagen bara, bjöd min värdmamma på kaffe på Java java imorse, och sen har hon vart upptagen hela dagen med utbytesstudenten som kanske måste skickas hem. Tycker synd om henne, hon blir så uppstressad av det, svårt att sova och liknande, hon vill ju självklart inte skicka hem någon men vad gör man om någon ljuger familjen inte vill ha kvar personen? Men men, personens eget fel..
Sen haft weight training, men typ bara halv lektionen eftersom att hela skolan släcktes ner av någon anledning haha så vi fick sitta i mörkret och vänta! Sen på simningen förberedde vi oss för vårt 12 minuters test som vi har imorgon. Man ska simma så många längder som möjligt på 12 minuter och vi kommer testas några ggr i månaden tror jag, men är inte så orolig, jag gillar simningen :)
Sen tränade jag på egen hand på basketträningen, var lite "sore" i knät från mån/tis.
Nu har jag ätit middag med mike och kollat klart på en film och chillar bara, ska försöka kolla på lite balklänningar.. närmar sig och jag har INGEN aning om vart jag ska köpa den. Vet exakt vad jag vill ha men inte vart jag kan köpa den.. haha det är alltid problemet för mig.. men men.
Kommer inte skriva på hela helgen, inget internet/telefon eller ngt däruppe i hennes cabin så bli inte orolig mamma!!
Hörs snart, ha en grym helg mina bästa!! Älskar er

Kommentarer
Postat av: Malin

Du förtjänar de beste!!! <3

2011-01-24 @ 20:13:00
URL: http://malinbergstroms.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0