Wii, senior night, basket och cross country skiing

Tjollahopp!!
Ganska mycket har faktiskt hänt sen fredagsmorgon haha. Jag mådde lite bättre på eftermiddagen och dagen blev bra efter lunch när en lärare kom in på matten och sa att jag hade vunnit ett wii! En wii konsol och en wii fit platta. Haha helt sjukt!!! Det var från health fair som vi hade i onsdags som jag skrev om, man skulle gå runt till olika bord och få svar på frågor och jag var den enda av alla seniors som hade alla rätt! Jag tror inte att dom ansträngde sig så mycket, dom visste nog inte vad priserna var haha!! Sen lottade dom frpn alla i hela skolan som fick alla rätt och jag vann :O helt sjukt?? jag vinner ALDRIG! det största jag vunnit i hela mitt liv är en chokladask på valborgsmässoafton när jag var typ 7 år. Så det var lite skojj!!
Sen var det dags för hemma match, och det var vår sista hemma match för säsongen så det betyder att det är "senior night". Eftersom att det är alla seniors sista hemma match i deras liv. Så då får man gå ut i mitten av planen med sina föräldrar och dom säger saker i högtalarna om en (fick svara på några frågor innan). Typ som vart jag kom ifrån, mina mål i livet, bästa minnet här.. Och sen gav laget  massa presenter och blommor och grejer! Hur gulligt som helst. Jag trodde aldrig att jag skulle få vara med eftersom att jag inte ens spelar.. Haha jag sa det till dom att jag inte hade förväntat mig det och att de inte behövde men dom sa bara: But we love you. Så dom hade köpt likadana saker till mig som dom hade till shay som är lagkaptenen och typ allas gud... Tränarnas favorit :p Självklart så hade tränarna skrivit värsta dikten till henne och det var mycket mer fokus på henne men det är ju förståeligt, jag var bara glad att dom ens tänkte på mig. Så sjukt snälla!!
Och vi hade en bra match efter det, med övertid och allt, men vi förlorade till slut :( och fick reda på efter att dom hade gjort fel med poängen så egentligen hade vi 2 mer poäng??? Så det betyder att egentligen vann vi matchen :S:S helt sjukt.. men men, efter matchen åkte jag bara hem och kollade film och jag skäms, men jag åt en hel marabou chokladkaka... seriöst har mått dåligt hela helgen. Min kropp klarar inte av sånt men ändå så gör jag det :o mår typ fortfarande illa haha.. Så jossan, oroa dig inte, det är nog ingen chans i världen att jag kommer gå ner i vikt..
Sen dagen efter så åkte vi till rock springs och spelade, jag filmade. Samma gamla visa där. Vi förlorade med typ 30 och coacherna var aslacka, vi som inte spelar går inte ens in i omklädningsrummet efter matcherna längre. Dom står ändå bara där och gormar. Hörde även coachen säga till dom andra coacherna att "I'm done after this year". Dom är lite av drama queens..
Kom hem vid typ 8, åt middag och sen åkte jag till henrik och kollade film med hans lillebror didrik och hans kompis. Hans föräldrar kom hem vid 1 så då satt vi och pratade med dom ett tag, älskar verkligen hans familj :p så kom hem ganska sent.
Idag ska vi åka längdskidor i Lander! Åker med Martines familj, the Mccormicks och jag tror att folk från deras kyrka ska med och henrik hakar också på. Ska bli skojjj! :))
Sitter nu och väntar på att mamma och pappa ska logga in på skype!
Och juste TACCCKK Jessica, du är den enda som kommenterar nuförtiden och jag uppskattar det jätte mycket :):) du är bäst!!
Fick en fråga av en läsare härom dagen, tänkte att jag ska svara på den:
Hejsan. Jag ska åka som utbytesstudent i sommar med EF. Då undrar jag: Hur trivs du med EF som organisation? :) Vore roligt att få höra vad personer med egen erfarenhet tycker :) Skriv gärna allt du har att säga om dem! :) 
Tack! 
- Julia
Hej Julia! Okej hmm.. det finns både positivt och negativt med alla organisationer. Men jag är ganska nöjd med EF angående förberedelser för året och sådant men det har hänt en del som gjorde att jag fick en lite negativ inställning till dom.
Som i början när jag hamnade i en dålig familj så hjälpte dom mig jätte mycket genom att prata med mig hela tiden och dom sa att dom jobbade på det men det hände ingenting. Dom verkade inte förstå hur "allvarligt" det var så dom tog allt lugnt. Jag fick till slut hjälp av skolan och då hände allt på en timme, vad jag försökt med i en vecka. Vet inte vad som skulle hänt om jag inte hade fått hjälp av skolan. Och min IEC här var katastrof.
Ja kan tänka mig att dom inte kollar upp personer riktigt så ordentligt som dom säger att dom gör.. och det gör mig lite rädd. Och om jag jämför med min kompis som är här med Rotary. Hennes familjer är alla hur bra som helst, dom gör saker med organisationen hela tiden och dom får pengar och allt möjligt. Organisationen betalar typ allt.
Jag vill inte sitta här och skriva dåliga saker om EF för jag har ju själv valt dom av en anledning men allt kan ju inte vara perfekt.
Hoppas att du fick några svar på dina frågor i alla fall!

Och JUSTE!!! TACK MIN ÄLSKADE JOSEFINE FÖR PAKETET!!! Åh du är ju bara för underbar!!!! Ska försöka laga VÅR maträtt snart :D åhh du är bäst!!! Haha kolla på denna bild btw- sahär såg paketet ut när det anlände. Dock var det en ursäktslapp på de så det var u tur ;)

Kommentarer
Postat av: Camilla

Vad gulligt att dom va så schyssta på senior night! Lite skillnad från min senior night, hehe..Har blivit sämst på att kommentera, sorry! Träffade din mamma idag när jag var ute och gick iaf :)Kul att se att de händer grejer, fortsätt kämpa på och njut <3

2011-01-30 @ 22:47:44
Postat av: Jossan

haha kommentarbomb på g...Grattis till Wii och Wii plattan!! :D

2011-01-30 @ 23:52:43
Postat av: Mamma

Jättekul med Wii-spelet! Får Du ta hem de fina basketkläderna??? Vore väl något att träna i hemma eller ha på gympan på Östra.

2011-01-31 @ 12:25:49
Postat av: jj

meeeen vad mycket som händer! HERREGUD.. (avis som vanligt) dundergrattis till wiigrejjerna, helt sjuk att du vann!viken sjukt cool basketbild på dig!! du ser verkligen ut som en stjärna B-)vad gulligt att du svarade så seriöst på frågan du fick! :P uppskattades nog myk!<3

2011-02-01 @ 11:24:00
Postat av: jenny

det ser ut som du har jätte stora fötter på bilden hihi :D

2011-02-02 @ 01:23:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0