Haj

Nu ahr jag varit hemma i lite mer än en vecka och jag måste säga att det känns underbart! Har träffat kompisar varje dag och åh det är så kul att träffa alla efter så lång tid, trots att det nu känns som att jag varit borta en vecka bara att alla andra har gjort en jäkla massa saker under den tiden haha! Känns hel skumt! Men skönt är det.
Nu kan jag bara springa över till min bästa vän när jag vill, som vanligt, UNDERBART! Kunna träffa alla underbara människor här hemma, åh herregud, jag är verkligen lycklig:) Jag ahr ju absolut haft ett bra år men det vet väl alla att "borta bra men hemma bäst".
Har varit hos sjukgymnasten och doktorn och allt är jätte bra med mitt knä, känns super!
Har varit ute och sprungit och slagit mina egna rekord ( vad jag vet, eftersom att jag nu kan mäta mina rundor med mina skor :) sprang 10 km på 46 min och igår var jag ute och sprang 15 km och det var knappt jobbigt, as skönt var det! Känns bra :)
Haft middag med Jenny och Erika från laget, exakt som vi gjorde förra året, samma mat och allt haha, mys! Åt middag med Jessica igår, vart med mikaela typ varje dag, firade midsommar med Jenny och hennes klasskompisar i norrtälje, askul!! Träffade Daniella igår som åkte till Frankrike idag för att jobba på disneyland i 2 månader, sa hej då till Jossan i söndags som ska vara borta i 1 år :(... träffat kusinen i stan.. herregud har gjort massa :) Super mys! Vart as bra väder också, men nu ska det regna igen..
Snart ska jag träffa mikaela för att käka lunch och ikväll middag med Elin och Jenny från mitt förra basketlag och imorn åker jag och Jenny till Flen för att ha en myshelg på hennes land :D
Och imorn kommer mamma hem från Englang, hon har vart där i 2 veckor så har inte träffat henne sen hon var i USA!!
Jag och Frauke, en tysk student som jag träffade på planet hem.
STOCKHOLM
Första måltiden!! FILMJÖLK, åh vad jag har saknat det :) plus mina "studentdjur" som jag fick med ballonger och blommor när jag kom hem ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0