Enchilada night! Tomorrow = Las Vegas!

Hallojsan!
Lite snabb uppdatering :) Sov hos Romina på Oscars kvällen, vi skulle kolla inception eftersom att den fick typ hälften av priserna haha men jag somnade såklart.... konstigt eller hur jenny?  Men i alla fall, dagen efter så hade romina en "dejt". Hon åkte skridskor med en kille och hans lillebror, han ville fråga henne till prom och jag och herik har varit på honom i typ 2 veckor om hur han ska göra.. han var super nervös haha men han frågade till slut..
Så jag åkte hem tidigt på morgonen och åkte till gymmet, sen hem och tog Chip på en promenad för att det är superfint väder här nu! Soligt och typ 5-10 plusgrader. Sen åkte jag till Romina igen och vi chillade och åt middag och sen kom Whitney och vi bakade 2 gigantiska kakor och åt med glass. Blä haha 2 dagar i rad med Ben and Jerrys.. Nu blir det nyttigt ett tag igen :) 
Idag så gick jag upp ganska tidigt igen, hade tid hos min sjukgymnast, som för övrigt är rominas nästa värdfamilj, hon flyttar dit imorgon! Den familjen är vääärldens bästa och dom bor jätte nära mig. Skojj:) Jag skulle egentligen flyttat till dom där i början när allt var kaos men sen bestämde sig Gay för att ta mig så det blev inte så :p Men nu kommer jag spendera en del tid där ändå haha.
Och det var lite roligt för Scott (min sjukgymnast, Rominas nästa värdpappa) frågade hur mitt år har varit och om ja kommer sakna folk här osv.. Och sen sa han att han vet att alla här älskar mig och att dom kommer sakna mig och att hans barn önskade att jag var deras student :p Alltid lika kul att höra sånt :))
Men i alla fall, han sa att det går bra med mitt knä och att jag bara ska fortsätta som jag gör. Jag hoppas att jag gör rätt och att min doktor i Sverige tycker att det är bra också :o ..
Sen så har jag varit ute och sprungit i en timme, min runda har gått ner från ca 56 min till 51 min på typ 2 veckor. Det är väl ganska bra? :) Bättre kondis med andra ord, så jag fick köra en mindre extra runda för att komma upp i en timme :) Måndagen efter spring break så ska jag börja på track (friidrott), jag ska köra lång distans, 2 miles , får se hur det går. Om jag inte gillar det kommer jag sluta :p Vill inte att det ska bli som med basketen...

Så nu ska jag snart åka till Romina och hjälpa henne laga enchiladas, det är hennes sista middag med hennes familj idag. så det blir som en hejdå middag.
(Hon är här med organisationen Rotary, dom byter familj 3 gånger på ett år så hon ska inte flytta för att det är dåligt. )
Har också packat inför Vegas :D wihoooo, soooo excitedd!!!!! Mååste hitta en prom dress där borta, annars blire jobbigt .. haha!
och juuste haha en lite rolig grej.... scotty smsade i veckan och frågade hur jag mådde och sånt. men jag svarade inte, och nu fick jag ett mail på facebook från honom... alltså allvarligt. TRÖTT på killar :p

Puss på er!!

Kommentarer
Postat av: Camilla

först, fan vad mys med sushi och oscars!!Fan vad kul med vegas! Ska ni flyga eller bila? hur länge är ni där? aviiiiis :D

2011-03-02 @ 00:58:20
Postat av: Jenny

aaaah somna till film. CLASSIC! den roliga nu är att jag somnar till filmer, hellman tycker jag är en dålig film tittare numera. puss

2011-03-04 @ 13:52:59
Postat av: MOOSE

OM KNÄN SOM ÄR OPERERADE SVULLNAR OCH ÖMMAR = ÖVERANSTRÄNGDA = KÖR LÄTTARE AKTIVITET. INGRT GÅR SÖNDER OCH MAN KAN TRÄNA IGEN FAST LÄTTARE ETT TAG. TUNNA F.D. TRASIGA KNÄN BEHÖVER I 1:A MER MUSKLER (SPECIELLT DINA PINNAR)= VIKTTRÄNING ALLTSÅ. I ETT SENARE SKEDE 52 MIN LÖPNING!!!!!! SKÄRPNING

2011-03-05 @ 23:26:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0