Irri

Hej svej!
Nu rullar dagarna på som vanligt igen, skola träning hem äta sova skola träning...... haha men så är det ju :)
Har inte mycket att berätta men är lite irriterad just nu, på ett missförstånd men ändå irriterande.
Jag är typ aldrig irriterad på mina värdföräldrar för dom är jätte snälla men ibland så blir det konstigt.. såklart när man bor med andra! Typ som när min värdmamma by accident torkar mina kläder i torktumlaren ... har några krympta saker och det är verkilgen det VÄRSTA jag vet. När någon annan förstör ens kläder..
Men i alla fall, nyss så skulle jag laga lunch till imorgon. Och jag bestämde mig för att göra det jag och Jossan ALLTID lagar tillsammans, vår rätt, quinoa med röd curry pasta och annat gott.. Och jag köpte en curry burk när jag var i jackson i vintras för att det finns typ inte någonstans :s har inte hittat det här och sen fick jag en på posten av underbara Jossan som skickade det ch quinoa till mig. Så jag skulle äntligen laga det, MEN så kan jag inte hitta currypastan? Jag hade lixom 2 stycken. Så frågar jag min värdpappa ifall han visste var de var. Då sa han att dom antagligen gav dom till Winner, den thailändska utbytesstudenten som bodde här i en vecka när han skulle byta familj, för han hade haft med sig massa thaimat.
Blev jätte ledsen.. Jossan hade lixom skickat det från Sverige, fick inte ens smaka.. Så jag smsade Winner och frågade om han hade dom och han ska kolla, men han kmr inte hem förräns om en vecka.
Jätte barnslig sak men blev bara jätteledsen över det. Så nu blev lunchen verkligen inte lika god som jag hade hoppats på.. har väntat i 7 månader på att få äta det. UGH! Men men ska inte vara negativ, så är det väl när man bor med andra människor............

Kommentarer
Postat av: moose is back

Ja det var barnsligt. Lika bra att Du vänjer Dig vid en viss besvikelse vid lunchtid. Här hemma på Östra kör vi SODEXHO som lunchfixare, fast man blir inte besviken en gång i halvåret utan 2 ggr/vecka, det DU!!!

2011-03-25 @ 10:24:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0