Tisdag, ett steg närmre helg ;)

Hallådär köpblåbär!
Idag kändes allt mycket bättre, var inte lika trött! Fick ju sovmorgon och kunde ta det hur lugnt som helst imorse, så sjukt skönt att kunna äta frukost i evigheter utan stress och bara lalla runt själv i huset.
Skoldagen flöt på som vanligt, försökte undvika att ligga med ryggen på golvet i weight rummet haha, det gick bra! Dock är alla idrottslärare i San Diego (med min värdmamma) så simningen är jätte oseriös nu, gillar det inte.. Vi gör knappt hälften av vad vi brukar och sub teachern har ingen kontroll över någon... men men jag kan stå ut i en vecka :p
Träningen gick även den bra idag! Vi körde intervall träning, inte super mycket men vi körde 6 st 400 meters intervaller, målet var att springa ett varv på 1.30-35 sek. första sprang vi på typ 1.42 haha men resten sprang jag på typ 1.27-28 varje varv! Kändes super bra att coach miller sa att vi ska försöka hålla oss till 1.30.... haha! Alltid bra att springa snabbare, right?  Och i helgen har vi home meet, jag ska springa både 1 mile och 2 miles! 1 mile för att försöka få bättre tid än i helgen och 2 miles bara för att känna av hur det är, så det blir ingen press på mig där. Blir intressant att se om jag får en bättre tid, är taggad!!
Och Älgen, jag försöker vila så mycket som möjligt, men får inte mycket tid till det. Träningar och meets hela tiden :p

Nu är det ju typ bara snack om track hela tiden.. sorry men det är ju typ det jag gör hela tiden nu. Idag kom henrik hem från sin NY resa , han hade köpt en marabou till mig på ikea. :)) Jag försökte få honom att köpa köttbullar, men dom skulle ju inte hålla så bra haha. Men jag saknar köttbullar!!! Haha juste, om man ska prata om saker man saknar, jag och martine pratade om det idag när vi stretchade. Av allt förutom människor, det jag saknar mest är mitt täcke och kuddar. Hela min säng iförsig, men här har dom inte påslakan!!! Tycker att det är lite obehagligt, dom har ett lakan och filtar på det. Usch gillar det inte, saknar mitt duntäcke som är det bästa på denna jord! haha men jag klarar mig, bara en liten detalj ;)
Kul med en ny läsare! Tova här är svar på dina frågor:
Jag är i Riverton som ligger i staten Wyoming.
Och ja jag får köra bil. Det är olika regler i alla stater här i USA så det beror helt på vart man bor. Men för mig var det inga problem att ta körkort med reglerna här, inte var det svårt att ta själva kortet heller. Nästan lite läskigt hur lätt man kan få körkort här :p Man måste dock ha en försäkring så jag hoppade på mina värdföräldrars försäkring och betalade kanske 1500 för ett år, vilket inte är mycket alls! Dock är det mycket dyrare om man är kille :p

Nu har jag precis ätit middag och ska kolla en film tror jag. Skönt att inte behöva plugga, har inte behövt ta hem skolarbete på evigheter känns det som! Härligt :)
Puss och kram, saknar er!

Kommentarer
Postat av: jj

åhhh det är så mycket som händer och det är så mycket man måste hinna med och göra..:O var huur länge sedan som helst som jag var inne och uppdaterade mig här känns det som. gud tiden går så fort :S haha bara nu när vi var borta i bryssel kände jag hur UNDERBART det var att komma hem och sova i min egen säg med mitt egna duntäcke - hatar de där filtarna med ett lakarn över..........förstår dig alltså till fullo!ta ham om dig vännen, saknar dig !!

2011-03-31 @ 16:32:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0