Track meet and just 8 weeeeeks left !

Nu är snart helgen över igen :( Går så fort!!
Gick sådär på track tävlingen igår. Var sist på 1 mile men hade enligt mina coacher bra tider och dom var stolta över det. Sprang första varvet på 1.32 andra på 1.42 tredje på 1.45 och 4e på 1.40, så jag var ganska jämn hela loppet och det var bra. 800 meter var inte lika bra, måste träna mer på sprint, jag är mer en långdistans löpare .. men men, bara första tävlingen i mitt liv så förhoppningsvis kommer det bli bättre!
Kom hem vi 9-10 igåkväll och tyo dog framför tvn haha och idag har jag bara varit hemma och skypat med malin jossan och mamma och pappa :) VILODAG!!! äntligen, min kropp är ganska trött efter en vecka här. Så slöat hela dagen, imorn börjar allt om på nytt igen :p Men vet ni, idag är det exakt 8 veckor kvar av High School för mig :O SJUUUKT!!! så det är bara 12 veckor kvar av det här året.. helt insane! Så nu är det bara att ha så roligt som möjligt sista tiden :))
Har inte mycket mer att berätta för tillfället.. ska lägga upp en bild på mina otroligt snygga track kläder, haha NOT ;)
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0