Graduation

SOMMARLOOOOOV! Känns inte alls som sommarlov, an är ju fan med skolavslutning och allt sånt där, att man är dödstrött på skolan att man inte ens kan lyfta en penna längre, inte riktigt den känslan nu haha men det känns bra :)
Så hade min sista dag i fredags, hade en lektion och sen gick vi och "checkade ut" från alla våra ämnen, man fick ett papper där alla lärare skulle skriva i att man har "passed", annars får man inte graduate. Så efter det åkte vi hem till romina och åt lunch sen tillbaka till skolan för att träna inför graduation, så att vi visste hur vi skulle gå och vart vi skulle sitta. Vi fick våra hattar och kläder också :) Sen åkte jag och Romina till walmart för att köpa lite dekorationer till våra hattar, dom flesta dekorerar sina hattar med vad dom vill. Typ vad man gillar, sina intressen eller skriver sitt namn... Jag köpte "diamant" stenar och romina röda paljetter för att skriva våra initialer :) Sen så åkte vi till Steve and Sharon, rominas förra värdföräldrar med Josefina and Rick (typ Rominas coordinators eller vad man ska kalla dom) och lagade sushi. Lika gott som alltid, muums, plus att Josefine hade bakat en asgod tårta, typ morotskaksliknande. Sen åkte vi hem till romina och chillade lite sen hem och sova.
Lördagen...Gick ut och sprang i 1 timme och 5 minuter, walmart för att printa ut lite foton som jag ska ge till min värdfamilj, sen Whitneys och Hallies graduation mottagningar, typ som studentmottagning. Sen åkte vi och kollade på en dance recidal, dansklubben i staden hade uppvisning :) Och McKenzie, henriks lillasyster och mina kompisar Shay och Dani var med så det var skoj!
Sen åkte vi hem till Henrik och chillade lite.
SÖNDAG-  GRADUATION DAY!!! Vaknade vid 7, gick prommis med Chip, sen var jag tvungen att skynda med att dekorera min hatt eftersom att jag inte haft tid med det innan så var lite stressad haha sen hem till Henrik för att Heather skulle göra mitt smink sen till skolan kl 11.
Var super kul att uppleva graduation. Var kul att få ha på sig kläderna och hatten och allt. Eftersom att vi är utbytesstudenter så fick inte vi gå upp och ta emot ett diplom, men dom "announced us" så vi fick ställa oss upp och dom sa några ord , det var gulligt faktiskt ! Vi hade en av våra lärare, Ms. Kirkland som höll tal och en av studenterna som var duktig i skolan (valedictorian) som höll ett tal. Sen fick alla sina diplom, och dom visade senior videon som några har jobbat med under året. Alla var med någon gång i filmen, så det var skojj :) Sen var det picture taking och allt sånt och sen vidare till 3 andra mottagningar haha! Känns ju lite som Sverige under studenttider.
Sen vid 7 så åkte vi hem till romina för att vila lite eftersom att skolan hade "operation graduation" på kvällen. En "fest" för alla som började vid 10 och slutade vid 3. För att motverka att alla går ut och dricker :p Det var som after prom partyt som vi var på. Nu hade dom uppblåsbara saker, som hoppborgar men det var en hinderbana, och sånt :) Dom bjöd på mat och hade bingo och fototagning m.m. Var ganska roligt, eller ganska segt efter ett tag, men om man inte stannade hela kvällen så var man inte med i tävlingen om alla priser dom hade. Dom delade ut tv:s , ipods, cykel , pengar... hur mkt som helst! Och dom hade lite tävlingar under kvällen där man vann pengar, jag fick typ 15 dollar eller nåt, haha dom slängde typ ut pengar :p Men vann inget stort tyvärr :( Men men jag har väl haft min tur redan, under after prom och när jag vann mitt wii spel haha.
Men vi hade kul, alla fick ta med en gäst så jag och romina tog med Shay och Dani. Men trött var man.. för att hålla sig vaken så var man tvungen att äta typ, så blä ucsh åt massa.. dom hade bara massa pizza och popcorn och skit.. så känns som att allt man gjorde heela dagen igår var att äta :p Amerikansk stil... haha.
Sov hos romina men var tvungen att åka hem och släppa ut hunden så åkte hem vid 10 sen sov jag lite till, skypade med mamma oc pappa och har börjat städa mitt rum lite. Har så mycket skit som måste kastas och sorteras.. usch vill inte börja packa :(
Hörde också att det har varit ett dumt vulkan utbrott igen... Usch är jätteorolig för att mama och pappa inte ska kunna komma hit pga av det:( Dom ska ju åka på onsdag!!!! åhhhhhhh usch är så ARG. Hoppas att vindarna går i andra riktningar så att askan inte stör flygen i Sverige. Håll tummarna!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0