Regionals, EF picknick and Spring Fling

Okej så ska försöka uppdatera vad som hänt...
Vi åkte till Rock Springs för regionals, det var ganska kul faktiskt! Jag gillar människorna i track teamet. Så fredagen åkte vi från Riverton kl halv 6 och kom fram vid kvart över 8 och jag och Martine hade vår 800 meter kl 9 så det blev pang på rödbetan med uppvärmning, vi brukar annars behöva vänta i timmar. Men så vi sprang och det gick okej, slog min egna tid sen sist. Sen fick vi vänta tills kl 3 för vår 2 mile. Så vi hängde med alla i laget och kollade deras events och var i vårt team tält som vi har :) Var fint väder också så vi solade lite och sånt. Sen var det vår tur igen. Man var tvungen att komma på åttonde plats eller bättre för att gå vidare till state, så jag och martine gick inte vidare "tyvärr" men jag slog min tid med 29 sekunder :)) så det var bra!
Sen när den dagen var slut, vid 5, track meets är lååånga :p så åkte vi till vårt hotell, var ett fint hotell faktiskt!! Och sen middag på Ihop. Lördagen hade vi bara vår 1 mile att springa så det blev mycket väntan, och det var sjuuuukt mycket vind. Så våra tider var sämst :p Så vi gick inte vidare till state i någon av våra events men det är lugnt, jag ville faktiskt inte ens gå vidare, vill vara hemma min sista helg här :) Jag är nöjd med min insats som track athlete ändå haha. Kom hem vid halv 10 på lördagkväll och åt middag med min värdmamma.
Söndagen skypade jag med päronen, gick ut och sprang i 1 timme och 10-15 minuter. Min längsta runda på typ 1,5 år haha men det kändes skönt! Sen åkte vi till Lander för att gå en hajk uppe i bergen , samma som vi gjorde i september de första veckorna här! Och sen BBQ hos Izzie. Var kul att äntligen träffa henne!! Och alla andra utbytesstudenter. Sen åkte vi hem och jag tog en promenad med Chip.. herregud allt jag gjorde den dagen var att gå typ haha men åt sjukt mycket på picknicken också så det jämnade väl ut sig haha.
På måndagen hade vi halv dag i skolan, grillning i skolan till lunch och sen massa vår aktiviteter och tävlingar. Som Scavenger hunt, volleyboll, vattenbana...  Jag Shay och Dani gjorde scavenger hunt tillsammans, man får en lista med saker så skulle man ta kort på sakerna. Vi vann faktiskt och fick presentkort på Java Java, kaffestället här! Massa, och man kunde vinna massa priser också och jag hoppades på att vinna en Ipod touch men Romina vann den... haha jag har väl utnyttjat all min tur redan. Sen hem, srang en kort runda på 30 min. promenad med chip och sen hem till Romina och kollade film.
Idag har det varit en vanlig dag i skolan, herregud bara 3 dagar kvar!!! Mr Irvin kallade in mig till hans kontor som han gör ibland när jag har lektio haha bara för att prata. Känns konstigt att jag inte kommer träffa honom varje vecka nästa år...
Hade min sista track träning idag, vi gick ut och sprang 5 miles på typ 45 minuter, hem och promenerade med chip, sköönt, och nu har jag precis ätit middag :)
Mina riktiga föräldrar och min syster kommer hit nästa torsdag, ska bli sååå roligt :D Längtar!! Har bara typ 2,5 dag kvar av min high school karriär nu... sen graduation i helgen!! Helt sjukt!!!
Puss på er!!
Apparantly, this is Swedish pancakes.. according to the Americans haha ;) But they had lingonberry jam on it so I guess thats a plus... I didnt order it though, I'm glad...

Only 5 days of school left for us seniors.. :( We tried to look sad haha... this was monday, now its only 3 days left :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0