The day before the last school day, haircut and restaurant

Haajjjj!!!
Herregud, imorgon är min SISTA vanliga dag i Riverton High School. Sjukt är vad det är! Men det känns ganska bra faktiskt, lite skönt med sommarlov, trots att jag inte haft ett så jobbigt år precis... haha. Men imorgon är sista dagen med lektioner sen på fredag kommer vi inte göra något tills lunch typ och efter lunch är det graduation rehearsal. Vi ska öva till på söndag vart alla ska sitta och liknande.
Nästan varje onsdag det här året har jag Romina och Whitney ätit lunch, vi kallar det "foreigner wednesday", så idag var vår sista lunch tillsammans.. Hela veckan har det varit  "oh, this is our last monday, last tuesday, last lunch..." allt är sista gången nu :p 
Efter skolan så hade Gay fixat en klipp tid till mig, ville klippa av de slitna topparna jag fått från simningen, så jag hoppade min sista track träning. Men jag tror att den blev inställd i alla fall för det spö regnade heeela eftermiddagen. Helt sjukt vad det regnar här helt plötsligt, brukar vara världens torraste ställe. Och sen efter det så åt jag och Gay på en restaurang i stan faktiskt :) Mike är borta och fiskar tills på måndag och Gay ska åka iväg fredag morgon, så hon har nog lite dåligt samvete eftersom att ingen av dom kommer vara på min graduation.. lite tråkigt men jag får vara med alla andras familjer haha :p
Men i alla fall sen har jag bara chillat hela kvällen, ätit lite popcorn. Första dagen på länge då jag inte sprungit, behövde nog vila benen lite.
I morgon ska jag och Martine hjälpa middle school med ett track meet som dom ska ha efter skolan, kommer nog bli kallt men de behövde hjälp. Sen i helgen blir det sushi night på fredag, graduation parties på lördag, graduation och operation graduation på söndag,sova måndag eftersom att operation graduation slutar vid typ 3 haha, tisdag - track banquet (avslutning) , börja packa mina väskor :O , torsdag- FAMILJEN KOMMER :D !! + alla utbytesstudenters graduation party... plus massa mer efter det, kan skria fram till den 21a juni typ haha. SÅÅ myycket att göra nu :D wii!
Hoppas att ni har det bra allihopa, saknar er, men tiden går ju såå fort! Vi ses snart hihi :D
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0